Суп вермішелевий

Суп вермишелевый

Інгредієнти:

Бульйон (цесарка)

200 мілілітрів

Вермішель

10 грамів

Морква

10 грамів

Яйця перепелині

2 штуки

Перепілка

25 грамів

Пюре (картопляне)

40 грамів

Сіль
Зелень (дрібно нарізана)

2 грами

  • Кількість порцій: 2
  • Час підготовки: 10 хвилин
  • Час приготування: 20 хвилин
  • Температура подачі: Тепле блюдо
  • Тип обробки: Варіння
  • Привід: Повсякденний
  • Сезон: круглий рік

Здавалося б, вермішелевий суп – один з найбільш простих і стандартних. Однак якщо підключити фантазію, то навіть це блюдо можна зробити оригінальним і ситним. Шеф-кухар ресторану «Шотландська клітка» Юрій Ламонов розповів, як правильно приготувати суп, щоб він точно сподобався вашому маленькому гурману.

Спосіб приготування:

Підготувати інгредієнти. М’ясо перепелиці відварити. Моркву почистити, нарізати кружечками і теж відварити. Яйця перепелинные відварити і очистити.

Бульйон довести до кипіння, висипати вермішель і варити до готовності.

У глибоку тарілку викласти тепле картопляне пюре (використовуючи форму), перепелине яйце і м’ясо перепелиці. Вилити готовий суп, прикрасити вареною морквою і рубаною зеленню.

Приємного апетиту!