Інгредієнти:
- Бульйон (цесарка)
200 мілілітрів
- Вермішель
10 грамів
- Морква
10 грамів
- Яйця перепелині
2 штуки
- Перепілка
25 грамів
- Пюре (картопляне)
40 грамів
- Сіль
- Зелень (дрібно нарізана)
2 грами
- Кількість порцій: 2
- Час підготовки: 10 хвилин
- Час приготування: 20 хвилин
- Температура подачі: Тепле блюдо
- Тип обробки: Варіння
- Привід: Повсякденний
- Сезон: круглий рік
Здавалося б, вермішелевий суп – один з найбільш простих і стандартних. Однак якщо підключити фантазію, то навіть це блюдо можна зробити оригінальним і ситним. Шеф-кухар ресторану «Шотландська клітка» Юрій Ламонов розповів, як правильно приготувати суп, щоб він точно сподобався вашому маленькому гурману.
Спосіб приготування:
Підготувати інгредієнти. М’ясо перепелиці відварити. Моркву почистити, нарізати кружечками і теж відварити. Яйця перепелинные відварити і очистити.
Бульйон довести до кипіння, висипати вермішель і варити до готовності.
У глибоку тарілку викласти тепле картопляне пюре (використовуючи форму), перепелине яйце і м’ясо перепелиці. Вилити готовий суп, прикрасити вареною морквою і рубаною зеленню.
Приємного апетиту!