Козацький суп з казанка

Казацкий суп из котелка

Інгредієнти:

М’якоть свинини

1/2 кілограм

Картопля

1/2 кілограм

Цибуля

1 штука

Перець болгарський

2 штук(і)

Ялівцеві ягоди

4 ягоди

Лавровий лист

2 штук(і)

Перець чорний горошок

8 горошин

Сіль

за смаком

Кріп

за смаком

Петрушка

за смаком

  • Кількість порцій: 4
  • Час приготування: 2 години
  • Температура подачі: Гаряче блюдо
  • Тип обробки: Варіння
  • Привід: Повсякденний
  • Сезон: круглий рік

Заливаємо Свинину 2 л води. Знімаємо піну, солимо, додаємо перець, накриваємо, варимо на тихому вогні до готовності. М’ясо виймаємо, ріжемо шматочками. Кость видаляємо. У бульйон закладаємо нарізані овочі, спеції. За кілька хвилин до готовності додаємо м’ясо і зелень.

Калорійність: 338 ккал на порції.