Інгредієнти:
- Курка
1 кілограм
- Сало
50 грамів
- Цибуля
2 штук(і)
- Кріп
за смаком
- Селера
за смаком
- Сіль
за смаком
- Перець
за смаком
- Помідор
за смаком
- Картопля
за смаком
- Морква
за смаком
- Морква
за смаком
- Кількість порцій: 4
- Час приготування: 2 години
- Температура подачі: Гаряче блюдо
- Тип обробки: Варіння
У казані вытапливаем з сала жир, шкварки прибираємо, закладаємо шматки птиці. Обсмажуємо до скоринки, заливаємо 2 л гарячої води, приправляємо горошинами перцю, варимо на тихому вогні до м’якості. Додаємо цибулю і за бажанням моркву, картоплю. Очищені від шкірки помідори і зелень кладемо, коли звариться картопля. Солимо, варимо до готовності. Якщо шулемка без овочів, то бульйон подаємо в чашці, а м’ясо – окремо.
Калорійність: 495 ккал на порції.