Мисливська шулемка з птахом

Охотничья шулемка с птицей

Інгредієнти:

Курка

1 кілограм

Сало

50 грамів

Цибуля

2 штук(і)

Кріп

за смаком

Селера

за смаком

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Помідор

за смаком

Картопля

за смаком

Морква

за смаком

Морква

за смаком

  • Кількість порцій: 4
  • Час приготування: 2 години
  • Температура подачі: Гаряче блюдо
  • Тип обробки: Варіння

У казані вытапливаем з сала жир, шкварки прибираємо, закладаємо шматки птиці. Обсмажуємо до скоринки, заливаємо 2 л гарячої води, приправляємо горошинами перцю, варимо на тихому вогні до м’якості. Додаємо цибулю і за бажанням моркву, картоплю. Очищені від шкірки помідори і зелень кладемо, коли звариться картопля. Солимо, варимо до готовності. Якщо шулемка без овочів, то бульйон подаємо в чашці, а м’ясо – окремо.

Калорійність: 495 ккал на порції.