Просте і смачне блюдо! Готуємо смажені ребра з цибулею! Їх можна зробити і просто на обід, або подати на святковий стіл!
Ваші рідні і близькі будуть дуже вдячні за шикарне блюдо! Такі реберця можна приготувати і на мангалі: так само, за цим рецептом! Довгого маринування не потрібно! Свинячі реберця виходять соковитими, м’якими! А приправи і цибулю роблять м’ясо ароматним і дуже смачним!
Необхідні інгредієнти
- свинячі ребра – 1200 грам,
- ріпчаста цибуля – 2 штуки,
- сіль,
- перець,
- цукровий пісок – для посилення смаку,
- винний оцет – 70 мілілітрів.
Маринад для лука
- ріпчаста цибуля – 1 штука,
- сіль – 1/2 чайної ложки,
- цукор – 1 столова ложка,
- оцет 9% – 70 мілілітрів,
- вода (окріп) – 250 мілілітрів.
Як приготувати смажені ребра з цибулею в шикарному маринаді
Смажені ребра з цибулею подаємо на стіл з будь-яким гарніром або свіжими овочами! М’ясо виходить соковите, м’яке, з карамельним і злегка пікантним смаком! Замість цукру, я іноді додаю рідкий мед! Також виходить дуже смачно! Так смачно, що просто не передати словами! Зачаровані? Тоді повертайтеся на наш сайт за новими ідеями: є ще багато всього цікавого.
Приємного апетиту і гарного настрою.