Відбивні з цибулею і смачний салат з 4 інгредієнтів: супер вечерю на швидку руку

Рецепт швидкого приготування страви до вечері: відбивні з цибулею. Виходить неймовірно смачне і соковите, ніжне м’ясо! Цей рецепт здатний підкорити будь-якої людини! А начинка з лука додає м’ясу особливу пікантність і аромат! Відбивні готуються просто, швидко! Любителі м’яса будуть дуже задоволені таким блюдом!

Відразу, в якості бонусу, рецепт смачного салату. Він складається всього з 4 інгредієнтів і відмінно поєднується з м’ясом. Час витрачаємо тільки на варіння квасолі! Решта ж можна зробити за лічені хвилини! Сметану можна замінити майонезом або будь універсальної заправкою на основі сметани.

Необхідні інгредієнти

Для відбивних з цибулею

  • м’ясо філе – 600 грам;
  • ріпчаста цибуля – 2 штуки;
  • вершкове масло – 30 грам;
  • сіль – ½ чайної ложки;
  • чорний мелений перець – за смаком;
  • куряче яйце – 1 штука;
  • пшеничне борошно – для панірування.

Для салату

  • квасоля (у сухому вигляді) – 200 грам;
  • консервована кукурудза – 1 банку (350 грам);
  • плавлений сирок – 1 штука;
  • житні сухарики (з гострими спеціями) – 70 грам;
  • сметана (або будь-який соус) – для заправки салату.

Як приготувати відбивні з цибулею на вечерю

  • Очищений ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо, обдаємо окропом, подрібнюємо блендером.
  • М’ясо (можна брати будь-яку) нарізаємо на шматочки, товщиною 1-1,5 сантиметра.
  • Шматочки м’яса відбиваємо через плівку: чим тонше, тим краще. Солимо і перчимо його з двох сторін.
  • Викладаємо 1 чайну ложку цибулевого пюре на м’ясній смужку, з одного краю. На цибулю кладемо шматочок вершкового масла.
  • Другою половиною шматочка м’яса накриваємо цибулю з маслом.
  • У мисці збовтуємо куряче яйце, солимо його за смаком.
  • В іншу миску насипаємо пшеничне борошно (для панірування).
  • Конвертики м’яса спочатку мачає в яйці, потім у борошні.
  • Обсмажуємо їх на сковороді з рослинним маслом під кришкою 3-4 хвилини на кожну сторону. Можна приготувати і в духовці при 250 градусах: всього за 15 хвилин.
  • Відбивні з цибулею подаємо на стіл з будь-яким гарніром або овочевим салатом. М’ясо виходить м’яке, соковите, ніжне! Цибуля майже не відчувається! Замість цибулі можна використовувати і іншу начинку: картопля, сир, гриби, смажену капусту. Чудова гаряча страва!

    Отбивные с луком и вкусный салат из 4 ингредиентов: супер ужин на скорую руку

    Як приготувати смачний салат з 4 інгредієнтів

  • Заливаємо квасолю на 6 годин холодною водою, потім воду зливаємо.
  • Наливаємо свіжу воду, ставимо каструлю на плиту і варимо квасолю протягом 50 хвилин. Солимо за 5 хвилин до готовності.
  • Плавлений сирок нарізаємо середнім кубиком і кладемо в миску.
  • До сырку додаємо квасоля, консервовану кукурудзу, житні сухарики.
  • Заправляємо салат домашньою сметаною або універсальним соусом (рецепт є на нашому сайті), перемішуємо – і можна подавати на стіл.
  • Ситний, простий і смачний салат, зроблений всього з чотирьох інгредієнтів – це супер бюджетне апетитне блюдо! За бажанням, квасолю можна використовувати консервовану. І ще: якщо в салат додати декілька зубчиків подрібненого часнику, його смак стане більш пікантним.

    Ось так швидко можна приготувати на вечерю і відбивні з цибулею, і смачний салат: щоб залишився час для спілкування з дітьми і чоловіком. Страви прекрасно доповнюють один одного, тому для вечері більше нічого й не треба: якщо тільки домашній хліб на стіл покласти. Якщо ви любите прості рецепти з цікавим результатом, заходьте на наш сайт: попереду ще багато всього цікавого.

    Отбивные с луком и вкусный салат из 4 ингредиентов: супер ужин на скорую руку

    Приємного всім апетиту.