Готуємо смачний гарнір в духовці: запечена картопля з сиром і беконом!
Ніжна картопля, хрустка зверху, під сирною скоринкою, з часником і беконом з’їдається горяченькой: буквально за 5 хвилин! Перевірено на особистому досвіді! Та й як тут можна встояти: таке пишність на столі. Гарнір відмінно поєднується з солоною або смаженою рибою, будь-яким м’ясом, маринованими грибами. Доповнити картоплю можна і квашеною капустою, і овочевими салатами – загалом, політ фантазії не обмежений. Створюйте свої шедеври з нашими ідеями: і ваше меню буде завжди різноманітним і незвичайним.
Необхідні інгредієнти
- картопля – 1 кілограм
- бекон – 150 грам,
- олія оливкова – 2 столових ложки,
- сир твердий – 60 грам,
- сіль, перець – за смаком,
- часник – за смаком,
- петрушка – за смаком.
Як приготувати в духовці запечена картопля з сиром і беконом
Подаємо до столу відразу, поки картопля ще гаряча. Відмінний гарнір до будь-якої страви: запечена картопля з сиром і беконом! Він чудово підійде і до риби (солоної або смаженої), і до м’яса (запечений, наприклад)! А якщо поруч поставити ще й квашену хрустку капусту, политу запашною маслом! Слів немає: одне захоплення! Рецепти всіх перерахованих страв ви можете подивитися на нашому сайті: заходьте і вибирайте.
Приємного вам апетиту.