Краще печиво — крекер до чаю за 15 хвилин

Печиво-крекер до чаю обов’язково сподобається вашим близьким. Його можна приготувати для сімейного чаювання. І воно виходить смачним і ситним, а також досить легко і швидко готується. Печиво виходить досить цікавим, а добавка насіння льону робить його ще й корисним.

Необхідні продукти

  • 200 грам пшеничного борошна
  • 150 мілілітрів молока
  • 100 грам кукурудзяного борошна
  • 4 столові ложки насіння льону
  • 4 столові ложки рослинної олії
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 1 чайна ложка солі
  • 1 чайна ложка цукру

Починаємо приготування

  • У миску просіваємо борошно пшеничне, додаємо кукурудзяне борошно, сіль, цукор і розпушувач. Все перемішуємо.
  • В отриману масу додаємо рослинне масло і молоко, все перемішуємо і замішуємо м’яке тісто.
  • У тісто додаємо насіння льону і перемішуємо до однорідної маси.
  • Готове тісто перекладаємо на робочу поверхню, присипану борошном і розгортаємо в дуже тонкий пласт. А потім нарізаємо на квадрати.
  • Перекладаємо квадратики на деко, застелений пергаментним папером. І ставимо в духовку, розігріту до 179 градусів. Випікаємо протягом 10-15 хвилин. І подаємо до столу.
  • Спробуйте також відмінний французький крекер. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Лучшее печенье — крекер к чаю за 15 минут

    Приємного апетиту!