Представляємо вам відразу декілька доступних рецептів приготування дивовижною випічки до чаю.
Пісочне печиво цукрове «Поліно» і печиво з маком будемо робити з одного і того ж тесту: тільки одне мачає в цукрі, друге – в маці. На третє печиво приготуємо інше тісто і додамо в нього родзинки. Ось і вся різниця. Приготувати тісто для такої солодкої випічки досить просто і швидко. Випікається печиво зовсім не довго: так що, навіть чаю не встигне охолонути!
Склад продуктів
На просте печиво пісочне
(виходить 28 штук)
- курячі яйця – 2 штуки,
- цукровий пісок – 200 грам,
- ванілін – 1/2 пакетика,
- м’яке вершкове масло – 200 грам,
- розпушувач – 1 чайна ложка,
- пшеничне борошно – 400 грам;
- цукровий пісок і мак – для посипання.
Для печива з родзинками
(виходить 11 штук)
- м’яке вершкове масло – 75 грам,
- цукор – 150 грам,
- курячі яйця – 2 штуки,
- сметана (жирністю 20%) – 50 грам,
- розпушувач – 0,5 чайної ложки,
- ванілін – 1/2 пакетика,
- родзинки – 75 грам,
- пшеничне борошно – 320 грам.
Пісочне печиво цукрове «Поліно»: покроковий процес приготування
Три види печива до чаю відразу! Цукрове печиво «Поліно», з родзинками і маком, виходить розсипчастим і дуже смачним! Всі будуть задоволені: і діти, і дорослі! І в магазин не треба бігти: і домашнє – воно ж смачніше!!! Після того, як отримаєте всі належні в такому випадку похвали, повертайтеся на наш сайт за новими рецептами.
Приємного чаювання і відмінного настрою.