Цукрове печиво до чаю за 15 хвилин: швидко і дуже смачно

Цукрове печиво до чаю за 15 хвилин: готую печиво з горіхами і журавлиною. Це справжні ласощі на швидку руку. Приголомшливо!

Раніше ми схоже печиво купували щотижня в магазині: тепер робимо самі! Домашня випічка завжди смачніше! Замість мигдалю додаю іноді волоські горіхи, родзинки, цедру, кокосову стружку, цукати. Ніжне, розсипчасте ласощі, з легкою кислинкою журавлини і хрусткими горіхами, подарує вам море смаку і справжню насолоду.

Необхідні інгредієнти

  • яєчні жовтки – 3 штуки,
  • цукровий пісок – 120 грам,
  • масло вершкове (розтоплене) – 80 грам,
  • екстракт ванілі – 1 чайна ложка,
  • сіль – щіпка,
  • розпушувач – 6 грам,
  • пшеничне борошно – 120-150 грам,
  • горіхи (мигдаль) – 50 грам,
  • журавлина сушена (за бажанням) – 40 грам.

Як приготувати цукрове печиво до чаю за 15 хвилин

  • У миску кладемо жовтки, цукор, екстракт ванілі і перемішуємо віночком до однорідності.
  • Вливаємо розтоплене масло (охолоджене), перемішуємо.
  • У жовтки просіваємо пшеничне борошно, змішану з розпушувачем.
  • Рада. Якщо під рукою не виявилося розпушувача, його можна зробити своїми руками: рецепт дивіться за посиланням.
  • Перемішуємо. Тісто повинне вийти рідкуватим: але густіше, ніж сметана.
  • У тісто кладемо сушену журавлину, знову перемішуємо і додаємо горіхи, знову обережно перемішуємо.
  • Деко застеляємо силіконовим килимком або пергаментом.
  • З допомогою двох столових ложок викладаємо тісто на деко: на відстані один від одного.
  • Відправляємо в розігріту до 170 градусів духовку на 15-17 хвилин.
  • Виходить приблизно двадцять штук печива – смачного і ароматного! Цукрове печиво до чаю за 15 хвилин, зі смаком журавлини і горіхів – надовго стане вашим улюбленим ласощами! Розливаємо чай (для дітей – какао) і кличемо всіх до столу: насолоджуватися дивовижною випічкою. Інші рецепти страв, зроблених нашвидкуруч, дивіться на нашому сайті: давайте творити разом.

    Сахарное печенье к чаю за 15 минут: быстро и очень вкусно

    Приємного всім чаювання.