Домашнє печиво «Солодкий полон»

Це печиво має приємний апельсиновий аромат, ніжну текстуру і неймовірно смачну начинку. Подавати краще за все з молоком або ароматним чаєм. Печиво виходить таким смачним, що його можна сміливо подати до святкового столу. Готується печиво швидко і просто.

Необхідні продукти

  • 350 грам пшеничного борошна
  • 150 грам вершкового масла
  • 50 мілілітрів молока
  • підлогу апельсина

Для начинки

  • 70 грам фініків
  • 100 грамів фундука
  • 30 грам цукру
  • кориця
  • 10 грам вершкового масла

Починаємо приготування

  • У миску просіваємо борошно пшеничне і додаємо розтоплене вершкове масло. Туди ж видавлюємо сік з половини апельсина і все перетираємо руками до стану крихти. Потім вливаємо молоко, перемішуємо і збираємо тісто в кулю. Кладемо його в пакет і прибираємо в холодильник на 20 хвилин.
  • У чашу подрібнювача кладемо горіхи, додаємо фініки, цукор, корицю і розтоплене вершкове масло. Всі перемелюємо до стану крихти.
  • Готове тісто скачуємо ковбаскою і розрізаємо на кілька частин. Кожен шматочок розгортаємо в тонкий пласт, в центр кладемо начинку, а краї збираємо. Зверху на печиво виделкою робимо малюнок.
  • Деко застеляємо пергаментним папером і викладаємо печиво швом вниз.
  • Заготівлю ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів. І випікаємо протягом 30 хвилин, а потім печиво остуджуємо, присипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.
  • Спробуйте також розсипчастий «Хмиз», приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Домашнее печенье «Сладкий плен»Приємного апетиту!