Не знаєте, що б такого смачного приготувати на майбутню подію? Створіть справжній шедевр і здивуйте гостей: кавово-горіховий торт з капучіно.
Приготування торта, звичайно, займе досить багато часу, але воно того варто. Торт у нас буде з декількома видами крему. Він виходить дуже смачним і ситним. Цей десерт нікого не залишить байдужим, а його рецепт у вас будуть просити ще дуже довго. Ласощі дуже ніжне, апетитне – і неймовірно красиве. Головне – слідувати інструкції приготування.
Необхідні інгредієнти:
для коржа:
- 5 білків;
- 2 жовтка;
- 70 грам цукру;
- 90 грам мелених горіхів;
- 50 мілілітрів молока;
- 70 грам пшеничного борошна;
- щіпка солі;
- 1 пакетик (10-11 грам) розпушувача;
- 1 чайна ложка какао.
для крему з капучіно:
- 4 жовтка;
- 600 мілілітрів молока;
- 150 грам цукру;
- 40 грамів картопляного крохмалю;
- 25 грам пшеничного борошна;
- 3 пакетики капучино (12 грамів кожний);
- щіпка солі;
- 250 грам 85% вершкового масла.
для крему з кави:
- 4 жовтка;
- 80 грам цукру;
- 30 мілілітрів молока;
- 100 мілілітрів води;
- 3 чайних ложки розчинної кави;
- 200 г м’якого вершкового масла;
- 30 грам крохмалю.
для прикраси:
- 250 мілілітрів вершків;
- 50 грам цукрової пудри.
Як приготувати кавово-горіховий торт з капучіно
Кавово-горіховий торт з капучіно можна подавати до чаю або до будь-якого іншого напою. Зверху десерт можна прикрасити трояндочками з крему. Ніжний, в міру вологий, ароматний десерт підкорює всіх своїм смаком вже з першого шматочка. Будьте обережними: зупинитися неможливо! Ще більше смачних рецептів ви зможете знайти на нашому сайті.
Приємного всім чаювання і відмінного настрою.