Дорогі друзі, хочу розповісти вам, як приготувати самий оригінальний торт «Кіліманджаро».
Домашній торт виходить дуже смачним, неймовірно ніжним, шалено красивим і готується зовсім не складно. Приголомшливо ніжні коржі, просочені персиковим сиропом, в поєднанні з пікантним кремом — це щось. А консервовані персики надають солодощі особливу пікантність. Такого смачного десерту ви ще не пробували, я вас запевняю — це не передати словами.
Інгредієнти
- пшеничне борошно — 130 грам;
- цукор — 180 грамів;
- курячі яйця (середніх розмірів) — 5 штук;
- вершкове масло — 50 грам;
- какао-порошок — 30 грам;
- розпушувач для тіста — 5 грам;
- ванільний цукор — 8 грам.
Для крему
- йогурт — 400 грам;
- вершки (35%) — 400 грам;
- консервовані персики (персики+сироп) — 800-850 грам;
- порошковий желатин — 15 грам;
- цукрова пудра — 50 грам.
Для прикраси
- шоколад — 50 грам;
- цукрова пудра.
Самий оригінальний торт «Кіліманджаро»: покроковий рецепт
Неймовірно ніжний, шалено смачний, торт домашнього приготування дуже гарний — він просто здивує вас своїм смаком.
Бажаю всім приємного апетиту.