Шалено ніжний торт «Рафаелло»: приголомшливий десерт до чаю

Пропонуємо вам рецепт дуже смачного, легкого десерту до чаю: шалено ніжний торт «Рафаелло». Готується він швидко, виходить – приголомшливим!

Бісквіт приготувати не складно, без всяких заморочок! Крем теж дуже простий! Корж випікається всього 10 хвилин: і ні хвилиною більше! За цей час збиваємо крем – і десерт готовий. Обов’язково приготуйте такий торт – і порадуйте рідних дивовижною випічкою! До речі, якщо раптом на порозі з’являться гості, рецепт стане для вас паличкою-виручалочкою.

Необхідні інгредієнти

Для бісквіта

  • курячі яйця – 3 штуки,
  • цукровий пісок – 100 грам,
  • вершкове масло – 50 грам,
  • розпушувач – 2 чайні ложки,
  • пшеничне борошно – 140 грам,
  • кокосова стружка – 40 грам.

Для крему

  • вершковий сир – 500 грам,
  • цукор – 120 грам,
  • кокосова стружка – 100 грам,
  • вершки (33-35% жирності) – 200 мілілітрів.

Як приготувати шалено ніжний торт «Рафаелло»

  • Починаємо з тіста на бісквіт. Курячі яйця вбиваємо в глибоку посуд або чашу міксера, додаємо туди ж цукровий пісок. Збиваємо міксером до повного розчинення цукру.
  • Потім вливаємо розтоплене вершкове масло (остигле), відправляємо туди ж кокосову стружку, збиваємо.
  • Всипаємо просіяне пшеничне борошно, змішану з розпушувачем, і знову збиваємо.
  • Деко застеляємо пергаментом, викладаємо тісто рівним шаром і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин.
  • Виймаємо з духовки, рівняємо краю ножем, бісквіт розрізаємо на 3 частини і даємо охолонути.
  • Як зробити крем. У миску кладемо цукор і вершковий сир, збиваємо міксером до розчинення цукру.
  • Додаємо 50 грам кокосової стружки, перемішуємо. Одна частина крему приготовлена.
  • Робимо другу частину: охолоджені вершки збиваємо окремо до стійких піків, приєднуємо до першої частини крему, перемішуємо.
  • Рада. Найкраще вершки збиваються, зроблені своїми руками: рецепт дивіться на нашому сайті.
  • Тепер збираємо торт. Кожен корж (і краю теж) рясно промазуємо білосніжним кремом. Зверху посипаємо кокосовою стружкою. Торт готовий. Відправляємо його в холодильник на 5-6 годин.
  • Саме болісне – це час просочення! В іншому не повинно виникнути жодних труднощів! Шалено ніжний торт «Рафаелло» виходить білосніжним, ароматним і неймовірно красивим! Ніжні і соковиті шматочки десерту навіть жувати не доводиться: вони буквально тануть у роті! Сподобався рецепт? Обов’язково розкажіть про нього подругам і повертайтеся на наш сайт за новими ідеями.

    Безумно нежный торт «Рафаэлло»: потрясающий десерт к чаю

    Приємного всім чаювання.