Пропонуємо вам рецепт дуже смачного, легкого десерту до чаю: шалено ніжний торт «Рафаелло». Готується він швидко, виходить – приголомшливим!
Бісквіт приготувати не складно, без всяких заморочок! Крем теж дуже простий! Корж випікається всього 10 хвилин: і ні хвилиною більше! За цей час збиваємо крем – і десерт готовий. Обов’язково приготуйте такий торт – і порадуйте рідних дивовижною випічкою! До речі, якщо раптом на порозі з’являться гості, рецепт стане для вас паличкою-виручалочкою.
Необхідні інгредієнти
Для бісквіта
- курячі яйця – 3 штуки,
- цукровий пісок – 100 грам,
- вершкове масло – 50 грам,
- розпушувач – 2 чайні ложки,
- пшеничне борошно – 140 грам,
- кокосова стружка – 40 грам.
Для крему
- вершковий сир – 500 грам,
- цукор – 120 грам,
- кокосова стружка – 100 грам,
- вершки (33-35% жирності) – 200 мілілітрів.
Як приготувати шалено ніжний торт «Рафаелло»
Саме болісне – це час просочення! В іншому не повинно виникнути жодних труднощів! Шалено ніжний торт «Рафаелло» виходить білосніжним, ароматним і неймовірно красивим! Ніжні і соковиті шматочки десерту навіть жувати не доводиться: вони буквально тануть у роті! Сподобався рецепт? Обов’язково розкажіть про нього подругам і повертайтеся на наш сайт за новими ідеями.
Приємного всім чаювання.