Самий пишний шоколадний бісквіт, який не обпадає

Цей шоколадний бісквіт сподобається кожному, хто його спробує. А ще він ідеально підійде для приготування улюбленого торта «Прага». Бісквіт вийде навіть у молодої господині. Виходить ніжним, пишним і дуже смачним.

Для приготування бісквіта вам знадобиться форма діаметром 21 див.

Необхідні продукти

  • 5 курячих яєць
  • 150 грам цукру
  • 80 грам пшеничного борошна
  • 50 грам какао-порошку
  • 30 грам кукурудзяного крохмалю

Починаємо приготування

  • У миску просіваємо борошно пшеничне, додаємо крохмаль і какао-порошок. Все добре перемішуємо.
  • В іншу чашку вбиваємо яйця і додаємо цукор. Збиваємо до однорідності за допомогою міксера. Збиваємо до цупкої густої піни.
  • Потім в три-чотири прийоми додаємо суху суміш і акуратно замішуємо тісто.
  • Беремо роз’ємну форму і дно застеляємо пергаментним папером. Виливаємо в неї тісто і ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 50 хвилин.
  • Готовий бісквіт повністю охолодити, а потім дістаємо з форми. Загортаємо його в харчову плівку і ставимо в холодильник на 2 години. Бісквіт можна зберігати протягом 5 днів. А при нагоді приготувати з нього смачний торт «Прага» (приготувати його можна за рецептом з нашого сайту).
  • Самый пышный шоколадный бисквит, который не опадаетПриємного апетиту!