Дивовижний, ніжний і повітряний шоколадний бісквіт, який готується без борошна! Я спочатку не вірила, що з цих інгредієнтів вийде щось путнє.
Але коли спробувала вже готовий — моєму захопленню не було меж. Це дійсно дуже смачно! Його незвичайна легкість, ніжність, чудовий мигдальний смак підкорить навіть витонченого дегустатора. А як приготувати домашній шоколадний бісквіт без муки, я вам розповім. Не переживайте — бісквіт готується легко і швидко.
Інгредієнти
- мигдальна борошно — 100 грам (на заміну мигдаль — 150 грам);
- цукрова пудра — 60 грам;
- яйця — 3 штуки;
- білки — 3 штуки;
- какао — 20 грам;
- дрібний цукор (пудра) для збивання білків — 20 грам;
- інвертний (глюкозний) сироп — 5 грам.
Чудовий шоколадний бісквіт без борошна: покроковий рецепт
Домашній шоколадно-мигдальний бісквіт готовий! Він вийшов дуже легкий, повітряний, ніжний, з чудовим мигдальним смаком. Тане в роті, як цукрова вата! Збийте ще 200 грам м’якого вершкового масла і 250-300 грам згущеного молока. Приготуйте з цього бісквіта чудовий шоколадний торт з вершковим кремом, або поверніть його рулетом. Начинку можна використовувати будь-яку з таким бісквітом поєднується все! Якщо ви не плануєте зараз з шоколадного коржа нічого готувати, то можна обернути його харчовою плівкою і зберігати в холодильнику 3-4 дні, або в морозилці — до 3-х місяців.
Приємного апетиту!