Представляємо вам рецепт приготування класичного торта «Наполеон» з ванільним кремом. Коржі для нього виходять ніжні і хрусткі. І просочуються вони неймовірно легким і дуже апетитним ванільним кремом. Такий торт приведе в захоплення кожного і обов’язково сподобається вашим гостям.
Необхідні продукти
Для тіста
- пшеничне борошно вс — 450 гр
- жовток — 3 шт
- вершкове масло — 270 гр
- холодна вода — 150 мл
- оцет 9% — 2 ч. л
Для крему
- молоко — 600 мл
- куряче яйце — 2 шт
- цукор — 180 гр
- ванільний цукор — 2 ч. л
- крохмаль — 40 гр
- вершкове масло — 100 гр
- вершки 33% — 200 гр
Починаємо приготування
Спробуйте також яскравий тортик «Цукру», приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!