Приголомшливий бісквітний торт «Феєрія»: відмінний десерт до чаю

Приголомшливий бісквітний торт «Феєрія» з желе: яскравий, святковий – і неймовірно смачний! Чудова солодка випічка до чаю!

Готується не складно, а виглядає – по-царськи! Справжня феєрія смаку: в захваті від десерту і діти, і дорослі! Дуже простий бісквіт з желейным кремом створює атмосферу свята навіть в будні! Різнокольорові шматочки желе на білому тлі нагадують гірлянди на снігу.

Необхідні інгредієнти

  • курячі яйця – 4 штуки,
  • цукровий пісок – 150 грам,
  • ванілін,
  • розпушувач – 1 чайна ложка (краще амоній),
  • пшеничне борошно – 180 грам,
  • молоко – 6 столових ложок,
  • желе – 2 пакетика.

Для крему

  • желатин – 25 грам,
  • молоко – 50 мілілітрів,
  • сметана – 500 мілілітрів (або вершки 33% жирності),
  • вершковий сир – 400 грам,
  • цукор – 150 грам,
  • ванільний цукор – за смаком.

Для прикраси

  • густа жирна сметана – 200 мл,
  • цукор – 3 столових ложки з гіркою.

Як приготувати приголомшливий бісквітний торт «Феєрія»

  • Готуємо желе по інструкції на пакетиках і залишаємо його застигати: тільки води необхідно налити трохи менше.
  • Готуємо бісквіт. До яйцям додаємо цукор і збиваємо до білого. Додаємо ванілін, молоко, просіяне пшеничне борошно і замішуємо тісто.
  • Дно форми застеляємо пергаментом, стінки форми не змащуємо! Виливаємо тісто у форму і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
  • Готовий бісквіт дістаємо і даємо йому охолонути.
  • Желатин заливаємо кипяченным і вже остившім молоком.
  • Сметану з вершковим сиром, цукром і ванільним цукром збиваємо до м’яких піків.
  • Застигле желе нарізаємо на маленькі шматочки.
  • Бісквіт розрізаємо навпіл: на 2 коржа.
  • Желатин розтоплюємо в мікрохвильовці і додаємо в крем. Перемішуємо і сюди ж додаємо кубики желе, перемішуємо.
  • Нижній корж викладаємо у кільце, на нього викладаємо весь крем, розрівнюємо і кладемо другий корж.
  • Накриваємо плівкою і ставимо в холодильник на 2 години, щоб крем застиг.
  • Сметану збиваємо з цукром і цим промазуємо кремом верхній корж. Використовуйте для приготування крему густу і жирну домашню сметану або вершки: рецепт є на нашому сайті.
  • Залишки желе ще більше подрібнюємо і насадкою — зірочкою, прикрашаємо торт: можна круглими почерговими рядами сметанного крему і желейного.
  • Красивий, яскравий торт буде до вподоби всім, не сумнівайтеся! Стільки смачного кольорового крему! Краса і смакота в одному флаконі – це приголомшливий бісквітний торт «Феєрія»! У найбільшому захваті від такого десерту діти: адже він переливається, як ялинка в новорічну ніч і створює особливу атмосферу свята навіть у будній день. Ще більше оригінальних рецептів простий випічки дивіться на нашому сайті.

    Потрясающий бисквитный торт «Феерия»: отличный десерт к чаю

    Нехай ваше життя буде солодким, як цей торт.