В один із найсолодших сезонів року, пропоную приготувати найсмачніший сирно-йогуртовий торт.
Поєднання ніжного суфле, збитих вершків і обалденного бісквіта — ви просто не зможете зупинитися на одному шматочку. Всі любителі солодкого і соковитої полуниці віддадуть свою найвищу оцінку за смак, презентацію і дуже простий і доступний рецепт. Такий десерт можна зустріти на прилавку хороших кафе, кондитерських: прийшла пора навчитися готувати вишукані та смачні сирно-йогуртові фруктові торти у себе вдома. Все набагато простіше, ніж може здатися на перший погляд. Сезон полуниці дозволяє (і навіть зобов’язує) готувати різноманітні смачні десерти.
Необхідні інгредієнти
Для бісквітного коржа
- яйця курячі — 2 штуки;
- борошно пшеничне вищого сорту — 50 грам;
- крохмаль — 10 грам;
- цукор пісок — 60 грам;
- розпушувач — 0,5 чайної ложки.
Для начинки
- сир — 600 грам;
- йогурт (у мене полуничний) — 600 грам;
- цукор пісок — 150 грам;
- вершки (жирність 15-20%) — 200 мл;
- желатин харчовий — 40 грам;
- вода кип’ячена — 100 мілілітрів;
- свіжа полуниця — 300 грам;
- цукрова пудра — 50 грам.
Для прикраси торта
- свіжа полуниця — 100 грам;
- чорний шоколад — 50 грам.
Найсмачніший сирно-йогуртовий торт: покроковий рецепт
Торт виходить дуже ніжний, легкий і тане в роті. Такий десерт — це успіх на будь-якому святі чи просто шалено приємний сюрприз для дітей і рідних. Як ви зрозуміли, такий смачний сирно-йогуртовий торт можна готувати не тільки з полуничною начинкою — це досить універсальний рецепт. Експериментуйте, спробуйте замінити основний інгредієнт (іншими ягодами) — і ви отримаєте новий смачний торт. Готуйте завжди з любов’ю і відмінним настроєм.
Рецепт випічки.
Приємного вам апетиту!