В кінці весни і на початку літа я часто печу чудовий полуничний торт «Скринька».
Дуже ніжний, неймовірно ароматний, апетитний торт зі свіжими ягодами полуниці і сметанним кремом. М’який, дуже повітряний бісквіт — прекрасна основа для тортів. Торт «Скринька» можна готувати з будь-якими сезонними ягодами. А бісквітне тісто можна відтіняти какао або корицею.
Інгредієнти
Для тіста
- борошно цільнозернові — 100 грам;
- крохмаль картопляний — 100 грам;
- цукровий пісок — 200 грам;
- яйця — 6 штук;
- розпушувач — 1 чайна ложка;
- ванілін — за смаком.
Для крему
- сметана — 1 літр;
- цукрова пудра — 200 грам;
- загущувач для крему — 24 грами;
- свіжа полуниця — 500 грам.
Чудовий полуничний торт «Скринька»: покроковий рецепт
Прекрасний, дуже ароматний полуничний торт з весняними ягодами, стане чудовою прикрасою будь-якого святкового столу. Заходьте на наш сайт і готуйте разом з нами смачні, легкі страви.
Приємного чаювання.