Пропоную вашій увазі самий смачною і простий рецепт «Тірамісу», який часто подають у ресторанах і кафе.
Цей знаменитий італійський десерт відрізняється своєю ніжністю і неймовірним смаком: просочене в ароматній кавовій просочення печиво, яке покриває вершковий крем з інтригуючою ароматом алкоголю. Слідуючи цим рецептом, у себе вдома ви зможете приготувати чудовий десерт високої кухні.
Інгредієнти
- міцна кава — 250 мілілітрів;
- лікер «Калуа» — 30 мілілітрів;
- цукровий пісок — 1 столова ложка (для просочення) + 60 грам (для крему);
- жовтки — 3 штуки;
- ванільний екстракт — 1 чайна ложка;
- лікер «Лімончелло» — 20 мілілітрів;
- сир «Маскарпоне» — 250 грам;
- вершки 35% — 200 мілілітрів;
- цукрова пудра — 15-20 грам;
- печиво «Дамські пальчики» — 180 грамів;
- какао-порошок для посипання;
- листя м’яти для прикраси.
Найбільш смачною і простий рецепт «Тірамісу»: покроковий рецепт
Чудовий ніжний десерт, який прийшов до нас з італійської кухні — «Тірамісу», сьогодні один з найпопулярніших десертів. Як легко його приготувати, щоб він був таким же смачним, як і в кращих ресторанах, дізнайтесь на нашому сайті.
Приємного чаювання.