Більшість людей просто обожнює заварні тістечка. Тому і пиріг «Карпатка» обов’язково приведе в захоплення кожного, хто його спробує. Готується пиріг просто і чудово підійде для сімейного чаювання. ми розповімо вам, як приготувати його в новому, більш святковому варіанті. Тому ви зможете його сміливо поставити і на святковий стіл.
Необхідні продукти
Для тіста
- 2 курячих яйця
- 100 мілілітрів води
- 50 грам вершкового масла
- сіль
- цукор
- 70 грам пшеничного борошна
Для крему
- 400 мілілітрів молока
- 2 курячих яйця
- 80 грам цукру
- ванільний цукор за смаком
- 35 грам крохмалю
- 40 грам вершкового масла
Починаємо приготування
Замість заварного крему можна використовувати сирний або зефірний. Зефірний крем можна приготувати за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!