Зимовий торт «Снігурі» без випічки: краса невимовна

Коли дивишся на цей зимовий торт «Снігурі», думаєш: ну як же без випічки? Насправді – без випічки!

За основу беремо печиво, додаємо сирний крем і журавлину! Торт просто тане в роті! Сирний крем, журавлина – це ідеальне поєднання смаку, кольору! А ще й прикраса м’ятою робить торт святковим, піднімає настрій і змушує дивувати гостей! Чому він зимовий? Тому що снігурі, тому що з журавлиною, апельсинами – і тому, що гріє і піднімає настрій в холодні дні. Готую його часто: просто, швидко і дуже подобається моїй родині.

Необхідні інгредієнти

  • листовий желатин – 6 аркушів,
  • пісочне печиво – 600 грам,
  • вершкове масло – 120 грам,
  • апельсин – 1 штука,
  • журавлина – 100 грам для прошарку (+ 2 столових ложки цукру),
  • журавлина для крему – 250 грам,
  • сир – 300 грам + цукрова пудра – 3 столових ложки,
  • вершки 33% – 500 мілілітрів + цукрова пудра – 4 столові ложки,
  • м’ята і журавлина – для декору.

Як приготувати зимовий торт «Снігурі» без випічки

  • Листовий желатин замочуємо у воді на 10 хвилин.
  • Печиво подрібнюємо блендером в крихту.
  • Вершкове масло розтоплюємо і змішуємо з печивом, потім цю масу викладаємо в роз’ємну форму (діаметром не менше 26 сантиметрів), застелену пергаментом.
  • Утрамбовуємо гарненько, щоб вийшла густа маса, і піднімаємо боки, як бортики. Ставимо в холодильник.
  • Подрібнюємо Блендером очищений апельсин (і від насіння, і від білої плівки) з журавлиною для прошарку заглибним блендером, додаємо розтоплену платівки желатину, цукор, перемішуємо.
  • Журавлину для крему також подрібнюємо блендером і протираємо через сито. М’який сир однорідної маси змішуємо з цукровою пудрою і збиваємо блендером.
  • Холодні вершки збиваємо з цукровою пудрою і з’єднуємо з сиром. Як зробити густі вершки, які легко можна збити, дивіться на нашому сайті.
  • Желатин розтоплюємо в мікрохвильовці, охолоджуємо і додаємо в крем. Все перемішуємо.
  • Крем ділимо на дві частини. В одну частину додаємо журавлину і пробуємо: можливо, треба буде додати цукрову пудру. Кремом заправляємо кулінарні кульочки.
  • У форму з печивом викладаємо суміш журавлини з апельсином. Кремом, чергуючи кольору, заповнюємо весь об’єм, що залишився форми. Верх вирівнюємо.
  • Ставимо форму в холодильник на ніч. На наступний день прикрашаємо верх торта листям м’яти і ягідками журавлини.
  • Всім любителям сирних кремів присвячується! Зимовий торт «Снігурі» виходить красивим, великим і неймовірно смачним! Святковий варіант! Зробіть десерт своїми руками, здивуйте близьких і друзів такою смакотою і красою! Після чого повертайтеся на наш сайт: будемо разом готуватися до головного свята року.

    Зимний торт  «Снегири» без выпечки: красота неописуемая

    Приємного всім чаювання.