Крем для торта «Червоний оксамит» може бути будь-якою, за класичним варіантом — це масляний.
Але я хочу розповісти про мій улюблений: повітряний, дуже ніжний, нежирний сирний крем. Для таких легких, м’яких коржів цей крем саме те, що треба. Спробуйте-і ви самі переконаєтеся в цьому. Крім того, я хочу запропонувати рецепт сиропу для просочення і складання самого торта «Червоний оксамит».
Склад продуктів
- желатин — 20 грам;
- масло — 200 грам;
- цукор — 9 столових ложок;
- молоко — 250 мілілітрів;
- сир — 900 грам;
- ванільний цукор — 10 грам.
Для сиропу
- вода — 60 мілілітрів;
- цукор — 75 грам;
- сік апельсина — 1 столова ложка (на заміну можна брати коньяк, ром — 1 столова ложка, або ванільний цукор — 5 грам).
Ніжний сирний крем для самого смачного торта «Червоний оксамит»: покроковий процес приготування
З такими м’якими коржами і ніжним сирним кремом торт «Червоний оксамит» вийшов просто божественним. Він так і тане в роті! А який оригінальний торт на вигляд! В тисячний раз переконуюся, що приготувати вдома — набагато смачніше і оригінальніше, ніж купити в магазині! Всі будуть в захваті від такого домашнього десерту.
Приємного апетиту!