Домашній яблучний торт: ніжність, яка потрясає

Ваші домашні обожнюють домашню випічку, а ви не можете викроїти зайву хвилинку, щоб спорудити пиріг або тортик? Не турбуйтеся: вихід завжди є.

Приготуйте до вечірнього чаювання домашній яблучний торт: без метушні з тестом, на швидку руку – основну роботу довірте духовці. Не передати словами, який торт виходить смачний і ніжний! Просто неповторний: а хрустка крихта з вівсяних пластівців зверху – дивовижно! Вершкове суфле, яблука і печиво: всі продукти доступні, прості. Обов’язково побалуйте себе, кохану, і своїх близьких такий випічкою!

Необхідні інгредієнти

Основа торта

  • печиво – 250 грам,
  • вершкове масло – 250 грам.

Яблучний шар

  • яблука – 4 штуки,
  • родзинки – 70 грам,
  • цукровий пісок – 100 грам,
  • кориця – 1 столова ложка.

Для суфле

  • сметана – 250 грам,
  • вершковий сир – 500 грам (типу Маскарпоне),
  • цукор – 100 грам,
  • курячі яйця – 3 штуки.

На верхній шар

  • пшеничне борошно – 100 грам,
  • вівсяні пластівці – 50 грам,
  • вершкове масло – 100 грам,
  • цукор – 100 грам.

Як приготувати домашній яблучний торт

  • Спочатку родзинки ретельно промиваємо і замочуємо в теплій воді.
  • Яблука очищаємо від шкірки і серцевини, нарізаємо невеликими шматочками. Укладаємо їх у форму для запікання, додаємо родзинки (без води), цукор, корицю, перемішуємо.
  • Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
  • Печиво (типу «До кави») подрібнюємо блендером і змішати з розтопленим вершковим маслом.
  • Борошно перемішуємо з вершковим маслом, цукром, вівсяними пластівцями і подрібнюємо блендером до стану крихти.
  • Яблука дістаємо з духовки і даємо їм охолонути.
  • Роз’ємну форму для випічки змащуємо рослинним маслом і застеляємо пергаментом.
  • Рада. Якщо є можливість, скористайтеся спеціальною антипригарній емульсією: тоді пергамент і не знадобиться.
  • На дно укладаємо суміш печива з маслом, розрівнюємо.
  • Сметану змішуємо з вершковим сиром, цукром і яйцями. Ретельно збиваємо міксером і виливаємо на шар печива.
  • В суфле акуратно викладаємо яблука з родзинками, а зверху посипаємо сухарями.
  • Ставимо торт в розігріту духовку (до 160 градусів) на 1 годину. Після закінчення години вогонь вимикаємо, а торт залишаємо в духовці до повного охолодження. Потім обережно виймаємо з форми і нарізаємо.
  • Дивовижне поєднання ніжного вершкового суфле з яблуками створює незвичайний смак! Домашній яблучний торт, який можна зробити без особливих заморочок і метушні з тестом, прикрасить ваше чаювання. Виходить він ароматним і ніжним, а крихта з вівсяних пластівців так приємно хрумтить. Не повірите, але ніхто ні разу не здогадався, що замість бісквіта я використовувала суміш печива і вершкового масла. Подобаються прості рецепти? Заходьте на наш сайт: у нас вони в пріоритеті.

    Домашний яблочный торт: нежность, которая потрясает

    Приємного вам чаювання з такою чудовою домашньої смакотою!