Ваші домашні обожнюють домашню випічку, а ви не можете викроїти зайву хвилинку, щоб спорудити пиріг або тортик? Не турбуйтеся: вихід завжди є.
Приготуйте до вечірнього чаювання домашній яблучний торт: без метушні з тестом, на швидку руку – основну роботу довірте духовці. Не передати словами, який торт виходить смачний і ніжний! Просто неповторний: а хрустка крихта з вівсяних пластівців зверху – дивовижно! Вершкове суфле, яблука і печиво: всі продукти доступні, прості. Обов’язково побалуйте себе, кохану, і своїх близьких такий випічкою!
Необхідні інгредієнти
Основа торта
- печиво – 250 грам,
- вершкове масло – 250 грам.
Яблучний шар
- яблука – 4 штуки,
- родзинки – 70 грам,
- цукровий пісок – 100 грам,
- кориця – 1 столова ложка.
Для суфле
- сметана – 250 грам,
- вершковий сир – 500 грам (типу Маскарпоне),
- цукор – 100 грам,
- курячі яйця – 3 штуки.
На верхній шар
- пшеничне борошно – 100 грам,
- вівсяні пластівці – 50 грам,
- вершкове масло – 100 грам,
- цукор – 100 грам.
Як приготувати домашній яблучний торт
Дивовижне поєднання ніжного вершкового суфле з яблуками створює незвичайний смак! Домашній яблучний торт, який можна зробити без особливих заморочок і метушні з тестом, прикрасить ваше чаювання. Виходить він ароматним і ніжним, а крихта з вівсяних пластівців так приємно хрумтить. Не повірите, але ніхто ні разу не здогадався, що замість бісквіта я використовувала суміш печива і вершкового масла. Подобаються прості рецепти? Заходьте на наш сайт: у нас вони в пріоритеті.
Приємного вам чаювання з такою чудовою домашньої смакотою!