Ніжний, вершковий, що тане в роті торт «Еклер» — це просто смакота!
Крихке тісто, ніжний і повітряний крем! Продукти доступні! Торт простий у приготуванні! Хочеться розповісти про те, як цей смачний торт! Але це неможливо: його треба готувати знову і знову! Такий торт можна сміливо приготувати для святкового столу чи для сімейного чаювання. Сподобається він усім: а любителям подібного тістечка – особливо.
Необхідні інгредієнти
Для тіста
- пшеничне борошно – 140 грам,
- молоко – 125 мілілітрів,
- вода – 125 мілілітрів,
- вершкове масло – 115 грам,
- курячі яйця (великі) – 4 штуки,
- цукор – 1 столова ложка,
- сіль – 1/4 чайної ложки,
- рослинна олія (щоб змастити форму) – 1 чайна ложка.
Для крему
- молоко – 500 мл,
- вершки 30% жирності – 200 мл,
- курячі яйця (середнього розміру) – 2 штуки,
- цукор – 120 грам,
- пшеничне борошно – 50 грам,
- вершкове масло – 50 грам,
- цукрова пудра – 30 грам,
- ванільний цукор – 1 чайна ложка.
Для декору
- чорний шоколад – 40 грам,
- вершкове масло – 10 грам,
- карамельний соус – 20 мл.
Як приготувати ніжний торт «Еклер»
Ви ще не пробували такий ніжний торт «Еклер»? Так? Багато втратили, чесне слово! Візьміть собі на замітку обов’язково! Все геніальне – просто! Побалуйте себе кохану і своїх близьких такою смакотою: розливайте по чашках вітамінний чай і кличте всіх до столу! Любите солодке? Заходьте на наш сайт і вибирайте рецепти по душі.
Приємного всім чаювання.