Японський бавовняний бісквіт-дуже незвичайна випічка. Ми впевнені, так бісквіт ви ще не готували. За смаком він чимось схожий на пташине молоко, такий же ніжний, вологий і пористий. Бісквіт виходить такий смачний, що від нього не залишається ні крихти. Готується бісквіт просто, головне дотримуватися правильний температурний режим при випічці.
Необхідні продукти
- 110 грам пшеничного борошна
- 50 мл рослинного масла
- 80 мілілітрів молока
- 5 жовтків
- 1 куряче яйце
- 5 білків
- пів чайної ложки лимонного соку
- щіпка солі
- 1 чайна ложка ванільного цукру
- 90 грам цукру
Починаємо приготування
До такого бісквіту можна подати шикарний шоколадний кави. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!