Мега смачний сирний торт з журавлиною

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного легкого тортика, який оцінять всі любителі сирних десертів.

Журавлина з сиром дуже вдало поєднуються. Чому б не приготувати цей цікавий тортик, від якого всі будуть «без розуму». Він виходить таким ніжним, що просто тане у роті. Ефектний вигляд і чудові смакові якості, а також легкість приготування: все це не може не порадувати кожну хозяечку. Таке вершково-солодке ласощі з делікатною кислинкою підкорить будь-якого ласуна. Рекомендую всім спробувати.

Потрібні інгредієнти

  • 10 гр желатину
  • 120 гр вершкового масла
  • 350 гр журавлини
  • 300 гр сиру
  • 500 мл вершків
  • 600 гр печива
  • м’ята за смаком
  • 1 апельсин
  • 2 столові ложки цукрового піску
  • 7 столових ложок цукрової пудри
  • розмарин за смаком

Починаємо процес

  • В першу чергу подрібнюємо в крихту печиво і додаємо розм’якшене вершкове масло. Перетираємо все до однорідності.
  • Беремо роз’ємну форму застеляємо її харчовою плівкою. Потім розміщуємо підготовлену масу і утрамбовуємо її, формуючи бортики. Після чого ставимо в холодильник на півгодини.
  • Тепер в окремій ємності замочуємо желатин на 10 хвилин.
  • Очищаємо апельсин і перекладаємо його в блендер. Додаємо 100 гр журавлини і подрібнюємо все до однорідності.
  • Беремося за приготування крему. Для цього пюрируем журавлину, яка залишилася. Після чого перетираємо через сито.
  • Тепер в окрему ємність відправляємо сир і, використовуючи занурювальний блендер, збиваємо його. Після чого додаємо 2 столові ложки цукрової пудри і добре перемішуємо.
  • Потім, використовуючи міксер, збиваємо вершки. Додаємо цукрову пудру, яка залишилася, і добре перемішуємо.
  • Тепер об’єднуємо дві підготовлені маси: сирну і вершкову. Збиваємо до однорідності.
  • Віджимаємо желатин і розтоплюємо в мікрохвильовці. Потім половину перекладаємо в підготовлений крем. Добре перемішуємо і ділимо цю масу на дві частини. В одну з них додаємо журавлинне пюре.
  • Тепер білу і рожеву масу розкладаємо по кондитерських мішків.
  • Потім залишився желатин кладемо до апельсиново-клюквенному пюре. Збиваємо все ще раз і розміщуємо по поверхні коржа.
  • Після чого видавлюємо кільце білого крему, починаючи від бортів форми. Потім кільце рожевого крему і повторюємо до повного заповнення простору.
  • Тепер розрівнюємо поверхню лопаткою і ставимо на ніч у холодильник.
  • Після закінчення потрібного часу дістаємо готове ласощі і прикрашаємо журавлиною, листочками м’яти і розмарину.
  • Вам може сподобатися незвичайний сирний торт «Альонушка» без випічки, рецепт якого ви знайдете на нашому сайті»Ідеї рецептів».

    Мега вкусный творожный торт с клюквой

    Приємного апетиту!