Відмінний варіант приготування святкової страви: закусочний торт «Наполеон»!
Для приготування використовуємо ті ж листкові коржі для торта «Наполеон»! Закусочний торт виходить просто шикарний: попереду ще багато свят, беріть рецепт на замітку! Приготувавши цю закуску раз, ви станете вічним шанувальником цієї страви! Ідеально підходить для святкового столу! Готуватися нескладно і швидко: а як красиво виглядає – справжній шедевр святкової кулінарії!
Необхідні інгредієнти
- варені яйця – 5 штук;
- твердий сир – 150 грам;
- відварна морква – 2-3 штуки великі;
- свіжі печериці – 400 грам;
- коржі для торта «Наполеон»;
- ріпчаста цибуля;
- часник;
- майонез;
- сіль за смаком.
Як приготувати закусочний торт «Наполеон»
За ніч коржі просочуються смаками інгредієнтів! Пробуйте! І ви переконаєтеся, як закусочний торт «Наполеон» тане в роті! Чудова закуска до будь-якого святкового столу! Коржі ніжні, тануть у роті. Прошарку-начинки роблять страв ситним, апетитним і ароматним. А як красиво торт виглядає: справжній шедевр. Інші рецепти, здатні зробити ваше меню різноманітним, дивіться на нашому сайті.
Приємного всім апетиту і ненудних вихідних.