Морквяно-яблучний суп-пюре: смачна страва до обіду

Назвати суп-пюре нудним стравою зовсім не можна. Адже з його складом, подачею і текстурою, можна створювати все нові і нові смаки. Подавати такий суп можна в чашці або креманці. Виходить він смачний і дуже ніжний. і вашим близьким він обов’язково припаде до смаку.

Необхідні продукти

  • 6 штук моркви
  • 1 цибулина
  • 1 цибуля-порей
  • 2 сантиметри імбиру
  • 3 зубчики часнику
  • 1 яблуко
  • 1,5 мл овочевого бульйону або води
  • 30 мілілітрів оливкової олії

Починаємо приготування

  • Очищаємо від шкірки морква і яблуко, а потім нарізаємо середніми шматочками. Очищаємо цибулю, часник і імбир, ріжемо на дрібні шматочки.
  • У невеликій сотейник наливаємо оливкову олію і кладемо цибулю. Обсмажуємо його до прозорості, потім додаємо часник і імбир. Тушкуємо овочі протягом 3 хвилин.
  • Під час гасіння овочів ставимо бульйон на плиту і доводимо до кипіння. Потім додаємо в нього смажені овочі і варимо протягом 2 хвилин.
  • Через відведений час кладемо в овочі морква і яблуко, варимо їх до м’якого стану.
  • З готового супу зливаємо частину бульйону і пюрируем овочі. За необхідності додаємо злитий бульйон і доводимо суп до потрібної консистенції.
  • Готовий суп доводимо до кипіння і подаємо до столу.
  • Спробуйте також сочевичний суп-пюре, приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Морковно-яблочный суп-пюре: вкусное блюдо к обедуПриємного апетиту!