Морквяний торт, який тане в роті-надзвичайно м’який

Представляємо вам рецепт морквяного тортика з вершковим кремом. Такий торт виходить не тільки смачним, але і корисним. До того ж морква забарвлює бісквіт і надає йому особливий приємний помаранчевий колір. Тортик легко готується і виходить дуже смачним.

Необхідні продукти

Для коржа

  • 200 грам свіжої моркви
  • 3 курячих яйця
  • 250 грам пшеничного борошна
  • 150 грам цукру
  • 160 мл рослинного масла
  • 11 грам розпушувача

Для крему

  • 200 мл жирних вершків
  • 100 грам цукрової пудри
  • 250 грам вершкового сиру

Для просочення

  • 200 мілілітрів води
  • 100 грам цукру
  • 1 паличка кориці

Починаємо приготування

  • Моркву очищаємо і нарізаємо великими шматочками. кладемо її в чашу блендера і додаємо рослинне масло. Всі перемелюємо до однорідного стану.
  • У чашу міксера вбиваємо яйця і додаємо цукор. Все збиваємо протягом 1-2 хвилин.
  • Просіюємо в миску борошно з розпушувачем, перемішуємо.
  • Не перестаючи збивати додаємо в яєчну суміш спочатку борошняну масу, потім морквяну, потім знову борошняну і так далі. До тих пір, поки не закінчаться всі інгредієнти.
  • Деко застеляємо пергаментним папером. Ставимо на нього роз’ємне кільце і виливаємо трохи тіста, розрівнюємо і ставимо в духовку на 15 хвилин. Випікаємо бісквіт при температурі 180 градусів. Готовий корж знімаємо з плити і залишаємо остигати. Точно також випікаємо всі бісквіти.
  • Приготуємо просочення. У невелику каструлю наливаємо воду, додаємо цукор і корицю. Все перемішуємо, ставимо на плиту, доводимо до кипіння і варимо протягом 5 хвилин.
  • Збиваємо вершки з цукровою пудрою до стійких піків. Потім додаємо вершковий крем і ще трохи збиваємо.
  • Збираємо торт. На блюдо ставимо кільце і кладемо перший бісквіт. Просочуємо його сиропом і зверху кладемо крем. Потім знову корж, просочення, крем і так до тих пір, поки не закінчаться коржі. Останній корж також промазуємо кремом.
  • Готовий торт прибираємо в холодильник і залишаємо на 6-8 годин. Через відведений час з торта знімаємо кільце і промазуємо кремом боки. Зверху торт прикрашаємо шоколадною стружкою. А потім подаємо до столу.
  • Спробуйте також яскравий тортик «Цукор». Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Морковный торт, который тает во рту-необычайно мягкий

    Приємного апетиту!