Виявляється, щоб приготувати смачну випічку до чаю, зовсім не обов’язково купувати дуже багато інгредієнтів.
І торт «Білочка» з фундуком тому яскравий приклад. Цей рецепт є улюбленим для багатьох господинь, так як десерт готується швидко і не вимагає великих матеріальних і фізичних витрат. Результат же приголомшливий: торт виходить красивим і неймовірно смачним. Він у міру вологий, ніжний, ароматний і великий – вистачить на цілу компанію друзів. Так що, обов’язково приготуйте – і збирайте всіх на вечірнє чаювання.
Які інгредієнти потрібні
Для коржа
- 4 яйця;
- 250 грам цукру;
- 200 грам родзинок;
- 250 мл молока;
- 20 грам розпушувача;
- 260 грам борошна.
Крем
- 400 мілілітрів 33 % вершків;
- 250 грам згущеного молока;
- 200 грамів фундука.
Як приготувати торт «Білочка» з фундуком
Торт «Білочка» з фундуком виходить дуже смачним, легким і апетитним. Його можна зробити як на свята, так і просто своїм домочадцям, щоб порадувати їх. На нашому сайті ви зможете знайти ще більше рецептів смачних тортиків: і нехай ваше життя буде солодким.
Приємного вам чаювання.