Печиво з родзинками за 5 хвилин

Печенье с изюмом за 5 минутПісочне печиво з родзинками випікають не більше 10-15 хв

Інгредієнти:

Розпушувач

1 ч. л.

Цукровий пісок

4 ст. л.

яйце

1 штук(і)

Масло вершкове

100 грамів

Ізюм

100 грамів

Борошно

1 скл.

  • Кількість порцій: 4
  • Час приготування: 15 хвилин

Рецепт швидкого печиво з родзинками

Пісочна випічка виходить дуже м’якою, ніжною і тане в роті. Для цього поверхню перед випіканням змащують молоком, збитим яйцем або холодною водою.

Як приготувати:

  • Масло розм’якшити при кімнатній температурі до пластичності, з’єднати з цукровим піском, вбити яйце і добре перемішати.
  • Борошно змішати з розпушувачем, додати в суміш разом з сухофруктами і добре вимісити. Готове тісто виходить ніжним, але трохи липким.
  • З тіста обробити невеликі кульки, змочити в суміші кориці і цукру. Викласти на деко, застелений пергаментним папером, випікати 10 хвилин в розігрітій духовці.
  • Ласощі подають з молоком або гарячим чаєм.

    Пісочне печиво з родзинками і шоколадом

    Інгредієнти:

    • Борошно – 1 скл;
    • Вершкове масло – 125 гр;
    • Цукровий пісок – 0,5 стак;
    • Родзинки – 25 гр;
    • Шоколад – 100 гр;
    • Сода – на кінчику ножа;
    • Ваніль – щіпка.

    Як приготувати:

  • Розм’якшене вершкове масло або маргарин розтерти з цукром, додати ваніль, соду, родзинки, тертий шоколад і борошно. Вимісити м’яке тісто.
  • Тісто прибрати в холодильник на 20 хв, після чого розкотити в пласт. Випікати корж при температурі 180 З 10-12 хв. Гарячий корж нарізати на прямокутники потрібного розміру, після остигання розламати по надрізах.
  • Щоб солодкість вийшла більш м’якою, у суміш додати яйце.

    Пряне пісочне печиво з родзинками

    Інгредієнти:

    • Борошно – 1 скл;
    • Масло або маргарин – 150 гр;
    • Цукор – 0,5 скл;
    • Мед – 2 ст. л;
    • Родзинки – 50 гр;
    • Розпушувач – 1 ч. л;
    • Імбир, кориця – щіпка.

    Як приготувати:

  • Розм’якшити масло, змішати з цукром і медом, добре розтерти. Додати в суміш сухофрукти.
  • Змішати борошно з розпушувачем і прянощами, замісити тісто і дати постояти 25 хв.
  • Розкачати куля з пласт товщиною 1,5 см, вирізати фігурки. Випікати при температурі 180 С 10 хв.
  • Щоб полегшити лід і вирубку фігурок, руки потрібно змочити в холодній воді.

    Рецепт печива з сиром та родзинками

    Інгредієнти:

    • Сир – 200 гр;
    • Родзинки – 25 гр;
    • Яйця – 2 шт;
    • Масло – 100 гр;
    • Цукор – 0,5 скл;
    • Борошно – 3,5 стак;
    • Сода – щіпка.

    Як приготувати:

  • Яйця збити з цукром до утворення піни, додати розм’якшений маргарин, сир та родзинки. Вимісити до стану крему.
  • Борошно змішати з содою або розпушувачем, замісити м’яке тісто. Охолодити його в холодильнику 35-40 хв.
  • Куля розкачати в тонкий пласт, вирізати фігурки, наколоти в кількох місцях виделкою і випікати до готовності 10 хв.
  • Щоб ласощі вийшло м’яким, борошно попередньо просівають, вводять малими порціями і довго не вимішують тісто.

    Обов’язково спробуйте приготувати пісочне печиво з цим простим рецептами і почастуєте домашніх. Зітріть відео, де представлений ще один варіант випічки.

    Далі читайте: рецепт затяжного печива цукрового

    :