Пісочне печиво з родзинками випікають не більше 10-15 хв
Інгредієнти:
- Розпушувач
1 ч. л.
- Цукровий пісок
4 ст. л.
- яйце
1 штук(і)
- Масло вершкове
100 грамів
- Ізюм
100 грамів
- Борошно
1 скл.
- Кількість порцій: 4
- Час приготування: 15 хвилин
Рецепт швидкого печиво з родзинками
Пісочна випічка виходить дуже м’якою, ніжною і тане в роті. Для цього поверхню перед випіканням змащують молоком, збитим яйцем або холодною водою.
Як приготувати:
Ласощі подають з молоком або гарячим чаєм.
Пісочне печиво з родзинками і шоколадом
Інгредієнти:
- Борошно – 1 скл;
- Вершкове масло – 125 гр;
- Цукровий пісок – 0,5 стак;
- Родзинки – 25 гр;
- Шоколад – 100 гр;
- Сода – на кінчику ножа;
- Ваніль – щіпка.
Як приготувати:
Щоб солодкість вийшла більш м’якою, у суміш додати яйце.
Пряне пісочне печиво з родзинками
Інгредієнти:
- Борошно – 1 скл;
- Масло або маргарин – 150 гр;
- Цукор – 0,5 скл;
- Мед – 2 ст. л;
- Родзинки – 50 гр;
- Розпушувач – 1 ч. л;
- Імбир, кориця – щіпка.
Як приготувати:
Щоб полегшити лід і вирубку фігурок, руки потрібно змочити в холодній воді.
Рецепт печива з сиром та родзинками
Інгредієнти:
- Сир – 200 гр;
- Родзинки – 25 гр;
- Яйця – 2 шт;
- Масло – 100 гр;
- Цукор – 0,5 скл;
- Борошно – 3,5 стак;
- Сода – щіпка.
Як приготувати:
Щоб ласощі вийшло м’яким, борошно попередньо просівають, вводять малими порціями і довго не вимішують тісто.
Обов’язково спробуйте приготувати пісочне печиво з цим простим рецептами і почастуєте домашніх. Зітріть відео, де представлений ще один варіант випічки.
Далі читайте: рецепт затяжного печива цукрового