Супер рецепт на кожен день! Домашнє печиво до чаю

Представляємо вам рецепт смачного домашнього печива. З вигляду воно дуже схоже на міні рулетики. Виходить воно смачне, ароматне і дуже легко готується. Таке печиво стане відмінним доповненням до чаю. А ще ви можете приготувати до свята або для сімейних посиденьок.

Необхідні продукти

  • 500 грам пшеничного борошна
  • 250 грам вершкового масла
  • 180 грам кефіру
  • 1 куряче яйце
  • 2 чайні ложки розпушувача
  • 10 грам ванільного цукру
  • щіпка солі

Для крихти

  • 100 грам вершкове масло
  • 140 грам пшеничного борошна
  • 300 грам цукру
  • 10 грам ванільного цукру

Починаємо приготування

  • У мисці змішуємо всі сухі продукти (борошно (400 гр.), сіль, ванільний цукор і розпушувач). Додаємо в масу вершкове масло, нарізане шматочками і перетираємо в крихту. Потім в масу додаємо куряче яйце і вливаємо кефір. Все перемішуємо лопаткою.
  • Робочу поверхню присипаємо борошном, викладаємо отриману масу і домішують руками.
  • Готове тісто кладемо в пакет і прибираємо в морозильну камеру на 20-25 хвилин.
  • Приготуємо крихту. У миску просіваємо борошно, додаємо цукор, ванільний цукор і перемішуємо. Потім додаємо вершкове масло, нарізане шматочками і перетираємо в крихту.
  • Дістаємо тісто на 3 частини. Дві частини кладемо в холодильник, щоб не охолоджувались. А решту розгортаємо в тонкий пласт. Потім викладаємо рівним шаром частина крихти і звертаємо тісто в рулет. Розрізаємо на шматочки і кладемо на деко, застелений пергаментним папером. Точно також чинимо з рештою тестом.
  • Випікаємо печиво 40 хвилин при температурі 180 градусів. Готове печиво перекладаємо на тарілку, накриваємо рушником, а коли охолонуть — перекладаємо в пакетик.
  • Це печиво виходить хрустким зовні і ніжним всередині. Ви будете вражені його неймовірним смаком. А подати його можна ароматним домашнім какао, приготованим за рецептом з нашого сайту.

    Супер рецепт на каждый день! Домашнее печенье к чаюПриємного апетиту!