Печиво «Американер»

Печенье «Американер»Американське печиво легко дізнатися по великій кількості шоколаду

Інгредієнти:

Сіль

1 щіпка

Сода

1 щіпка

Ванільний цукор

1 пакетик

Яйця курячі

2 штук(і)

Шоколад чорний

300 грамів

Цукор

100 грамів

Цукор коричневий

200 грамів

Масло вершкове

150 грамів

Борошно

300 грамів

  • Кількість порцій: 20
  • Час підготовки: 15 хвилин
  • Час приготування: 15 хвилин

Американська випічка з шоколадом

Для оригінального печива вам знадобляться шоколадні дропси або осколки. Але якщо у вас не вийде знайти їх, можете порубати на дрібні шматочки плитку чорного шоколаду.

Порядок приготування:

  • Відразу увімкніть духовку нагріватися до 170°С, оскільки тісто ви замісіть хвилин за 10, не більше.
  • З’єднайте в мисці м’яке вершкове масло, обидва види цукру, 2 яйця. Збийте все віночком до розчинення цукру.
  • Всипте просіяне борошно, соду і сіль у миску з рідкими продуктами, замісіть тісто.
  • Додайте шоколадні дропси, перемішайте.
  • Змастіть деко або вистелити пергаментом для випічки. Ложкою викладіть круглі порції тіста. З урахуванням того, що вони розтечуться, нехай між ними залишається відстань в 7-8 див.
  • Випікайте 15 хв., краю повинні злегка підрум’янитися.
  • Дайте печінкою охолонути на деку, потім перекладіть на блюдо і подавайте до столу.

    Американське печиво з родзинками

    Цей варіант сподобається любителям родзинок або тим, у кого алергія на шоколад. Що для нього знадобиться:

    • Борошно – 1,5 скл.
    • Масло вершкове – 100 г.
    • Цукор – 100 р.
    • Ізюм темний без кісточок – 100 р.
    • Яйця курячі – 1 шт.
    • Розпушувач – 1 ч. л.
    • Ванільний цукор – 1 пакетик.
    • Сіль – 1 щіпка.

    Родзинки потрібно попередньо залити окропом на 10 хв. і промити.

    Порядок приготування:

  • М’яке масло розітріть з цукром.
  • Додайте яйце і ванільний цукор, збийте виделкою або вінчиком.
  • Просійте борошно, з’єднайте з разрыхлитеем і сіллю.
  • Всипте родзинки, борошно і замісіть тісто.
  • Сформуйте руками круглі плоскі коржики і викладіть їх на змащене деко.
  • Випікайте 15 хв. в духовці при 180°С.
  • Подавайте повністю остиглим, до чаю або молока.

    Рецепт вівсяного американського печива

    Це печиво має трохи інший смак, проте воно схоже на класичне американське, а за складом навіть корисніше.

    Список продуктів:

    • Борошно – 1 скл.
    • Вівсяні пластівці – 250 р.
    • Какао – порошок- 1 ст. л.
    • Масло вершкове – 100 г.
    • Цукор – 1 скл.
    • Шоколадні краплі – 100 р.
    • Яйце куряче – 1 шт.
    • Сода – 0,5 ч. л.
    • Кориця мелена – 1 щіпка.

    Вівсяні пластівці повинні бути не швидкого приготування, а типу «Геркулес». Шоколадні краплі можете замінити осколками або дрібно покришеним чорним шоколадом.

    Як приготувати:

  • З’єднайте сухі продукти: просіяне борошно, какао, соду, корицю.
  • У мисці збийте м’яке масло і цукор, додайте яйце.
  • Всипте суху суміш і перемішайте до однорідності.В кінці додайте в тісто шоколад.
  • Викладіть порціями на змащений лист, залишаючи вільний відстань між печивом. Вони розтечуться і не повинні злипнутися при цьому.
  • Випікайте 15 хвилин при 180°С.
  • Подавайте печиво остившім. Зберігати його можна в коробці або пакеті.

    Читайте далі: бутерброди з печінкою тріски

    :