Печиво «Сникердудль» — це, без перебільшення, чарівна випічка! З абсолютно простих продуктів виходить неймовірно ароматне ласощі, з чудовою ніжністю і приголомшливим смаком!
Печиво обов’язково захочеться спекти ще не один раз: так і рідні будуть про це просити постійно! Нічого складного: ви впораєтеся! Найважче тут – це вимовити назву, все інше набагато простіше))) Головне, не перетримати печиво в духовці, щоб воно не вийшло твердим! Обов’язково спробуйте приготувати таку смакоту: порадуйте себе і рідних.
Склад продуктів
(на 47 печива)
Для тіста
- масло вершкове – 200 грам,
- цукровий пісок – 200 грам,
- яйця курячі – 2 штуки,
- сіль – 1/4 чайної ложки,
- розпушувач тіста – 10 грам,
- борошно пшеничне – 380-400 грам,
- ванілін – за бажанням.
Для обвалювання печива
- цукор – 100 грам,
- кориця – 2 столові ложки.
Печиво «Сникердудль»: покроковий процес приготування
Печиво «Сникердудль» виходить ароматним, м’яким і ніжним! Кличте гостей на чай і пригощайте чарівними ласощами! Інакше, як вони дізнаються про ваших кулінарних досягнення? А це печиво – справжнє досягнення! Ще більше рецептів дивовижною випічки (на будь-який смак і гаманець) ви можете знайти на нашому сайті.
Вдалої вам випічки та приємного чаювання!