Печиво «Сникердудль»: чари своїми руками

Печиво «Сникердудль» — це, без перебільшення, чарівна випічка! З абсолютно простих продуктів виходить неймовірно ароматне ласощі, з чудовою ніжністю і приголомшливим смаком!

Печиво обов’язково захочеться спекти ще не один раз: так і рідні будуть про це просити постійно! Нічого складного: ви впораєтеся! Найважче тут – це вимовити назву, все інше набагато простіше))) Головне, не перетримати печиво в духовці, щоб воно не вийшло твердим! Обов’язково спробуйте приготувати таку смакоту: порадуйте себе і рідних.

Склад продуктів

(на 47 печива)

Для тіста

  • масло вершкове – 200 грам,
  • цукровий пісок – 200 грам,
  • яйця курячі – 2 штуки,
  • сіль – 1/4 чайної ложки,
  • розпушувач тіста – 10 грам,
  • борошно пшеничне – 380-400 грам,
  • ванілін – за бажанням.

Для обвалювання печива

  • цукор – 100 грам,
  • кориця – 2 столові ложки.

Печиво «Сникердудль»: покроковий процес приготування

  • Починаємо з тіста: в попередньо просіяне борошно висипаємо розпушувач і сіль, перемішуємо.
  • Рада. Якщо в будинку не виявилося розпушувача для тіста, його легко і просто можна зробити з підручних продуктів. Як саме? Дивіться детальний рецепт по посиланню.
  • Розм’якшене вершкове масло і цукор збиваємо 2 хвилини до легкої легкості міксером. Потім додаємо яйця і знову збиваємо до однорідності.
  • До цієї маси порціями додаємо борошняну суміш і замішуємо тісто. Воно повинно вийти м’яким, злегка прилипающим до рук.
  • Тісто накриваємо плівкою і прибираємо в холодильник на 1 годину.
  • Цукор і корицю гарненько перемішуємо.
  • Після того, як минула година, тісто дістаємо з холодильника і формуємо з нього кульки: діаметром приблизно 3 сантиметри.
  • Кожен кульку обвалюємо в суміші цукру з корицею. Якщо ви не любите корицю, обвалюйте просто в цукрі, але тоді у тісто додайте ванілін.
  • Заготовочки викладаємо на деко, застелений пергаментним папером, на відстані 4 см один від одного.
  • Рада. Якщо немає паперу, можете просто змастити деко спеціальної антипригарній емульсією – і тоді у вас нічого не пригорить і не прилипне.
  • Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин. Саме головне, не перетримати, інакше випічка буде сухою і вже не такою смачною.
  • Печиво «Сникердудль» виходить ароматним, м’яким і ніжним! Кличте гостей на чай і пригощайте чарівними ласощами! Інакше, як вони дізнаються про ваших кулінарних досягнення? А це печиво – справжнє досягнення! Ще більше рецептів дивовижною випічки (на будь-який смак і гаманець) ви можете знайти на нашому сайті.

    Печенье «Сникердудль»: волшебство своими руками

    Вдалої вам випічки та приємного чаювання!