Відмінний картоплю для будь-якого столу

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачний гарнір, який припаде до душі кожному.

Картопля обожнюють багато, тому пропонуємо вам ще один цікавий рецепт улюбленого гарніру. Він відмінно підійде до м’ясних або овочевих страв. Можна подати його як самостійну закуску. Блюдо виходить ситна, ароматне і мега апетитне. Має хрустку скоринку, яка підкорить кожного. Рекомендую кожної хозяєчці взяти цей рецептик на заміточку і розбавити своє меню нової обалденной смакотою.

Потрібні інгредієнти

  • 8-10 картоплі
  • 3 столові ложки вершкового масла
  • 1 чайна ложка чебрецю
  • сіль і чорний мелений перець за смаком
  • 1 чайна ложка часникового порошку
  • 2 столові ложки пармезану

Починаємо процес

  • В першу чергу очищаємо картоплю й нарізаємо тонкими пластинками. Потім відправляємо його в окрему ємність.
  • Розтоплюємо вершкове масло і переливаємо до картоплі.
  • Використовуючи тертку, натираємо на дрібній фракції пармезан. Посипаємо їм підготовлені інгредієнти.
  • Солимо за смаком. Додаємо спеції і чебрець.
  • Беремо формочки для мафінів, наприклад, і заповнюємо кожну з них підготовленим картоплею. Попередньо їх потрібно змастити маслом і присипати трохи перцем.
  • Відправляємо в духовку, розігріту до 190°, на 55 хвилин. В результаті картопля має стати рум’яного кольору.
  • Після закінчення потрібного часу дістаємо форми і залишаємо їх на 5 хвилин.
  • Потім витягуємо картопля, прикрашаємо листочками чебрецю і тертим пармезаном.
  • Після чого блюдо гарячим можна відразу подавати до столу.
  • Вам може сподобатися тонкі і смачні картопляні млинці, рецепт яких ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Отменный картофель для любого стола

    Приємного апетиту!