Курячі грудки в вершково-гірчичному соусі – це наивкуснейшее блюдо, яке можна зробити на швидку руку!
Приготувала перший раз і відчуваю: буду готувати їх знову і знову! Дуже соковитим і апетитним виходить м’ясо! Звичайно, родзинка в приготуванні соусу! Таке м’ясо підійде і для повсякденного сімейного вечері і для святкового застілля! Є чим здивувати гостей! Запишіть рецепт: він вам обов’язково знадобиться – особливо в тому випадку, коли хочеться чогось незвичайного, а ось часу зовсім немає.
Необхідні інгредієнти
- курячі грудки – 6 штук,
- сир Пармезан – 50 грам,
- вершкове масло – 75 грам,
- часник сушений – ½ чайної ложки,
- гірчичні насіння – 1 ½ столової ложки,
- твердий сир – 100 грам,
- молоко – 180 мл,
- пшенична борошно – 30 грам,
- сіль – 1 чайна ложка,
- чорний перець – 1 чайна ложка,
- солодка паприка – ½ чайної ложки,
- оливкова олія – 2 столові ложки.
Як приготувати курячі грудки в вершково-гірчичному соусі
Курячі грудки в вершково-гірчичному соусі перед подачею на стіл посипаємо нарізаною зеленню. Запашне, соковите м’ясо підійде до будь-якого гарніру! Відмінний смак залишається і в остиглому блюді! Чудовим доповненням стануть домашні коржики (замість хліба), мариновані овочі і легкі салати – повноцінний обід за 30 хвилин. Якщо у вас не вистачає часу на кулінарні шедеври, заходьте на наш сайт: з нами все буде легко, просто і швидко.
Приємного всім апетиту.