Картопля в духовці з хрусткою скоринкою. Всього один секрет, а в результаті картопля виходить неймовірно смачний, приголомшливо ніжний, м’який і шалено красивий.
Божественний часниковий аромат запеченої картоплі — це щось. Такий картопля обов’язково сподобається всій вашій родині. Доповнити чудовий гарнір, при подачі на стіл, можна тим, що найбільше люблять у вашій родині. Як відомо, картопля відмінно поєднується і солоною рибкою, і з салом, і зі свіжими або маринованими овочами.
Необхідні інгредієнти
- картопля – 10-12 бульб,
- сіль – 1 чайна ложка (з гіркою),
- розмарин – 1 чайна ложка,
- рослинна олія – 3 столових ложки,
- вершкове масло – 3 столові ложки,
- лід – 200 грам,
- вода холодна – 2 літри,
- чорний перець – за смаком.
Як приготувати хрустка картопля в духовці
Перед подачею розмішуємо картоплю з часниковим маслом (прямо на деку) і подаємо до столу. Підсмажений з красивою рум’яною скоринкою – не картопля, а просто диво! Такий заліковий хрустка картопля, приготовлена в духовці, розлітається в одну мить! Відмінним доповненням може стати м’ясо, малосольна риба, мариновані овочі – або шматочки домашнього сала. Загалом, з чим подати, ви вирішите самі: а рецепти візьмете на нашому сайті.
Приємного всім апетиту.