Томатний рибний суп — смачна страва до обіду

Рибний супчик — легко і смачне доповнення у ваше повсякденне меню. Такі супи просто готуються і незмінно виходять смачними. Томат надає йому приємний вигляд і роблять смак супу більш цікавим і яскравим.

Необхідні продукти

  • 1 селера
  • 1 цибуля
  • 50 мілілітрів оливкової олії
  • 3 картоплини
  • 1 літр курячого бульйону
  • 1 банка очищених помідорів
  • 3 зубчики часнику
  • 350 грам філе риби
  • 4 міні-кукурузины
  • зелень

Починаємо приготування

  • Селеру нарізаємо дрібними шматочками. Часник та цибулю очищаємо від лушпиння, а потім нарізаємо дрібними шматочками. Очищену картоплю нарізаємо кубиками.
  • Беремо глибоку каструлю, наливаємо оливкову олію, додаємо цибулю з селерою. Все перемішуємо і обсмажуємо протягом 3 хвилин.
  • Потім додаємо часник і обсмажуємо ще 2 хвилини.
  • До обсмажених овочів додаємо томати, бульйон і картоплю. Все перемішуємо і варимо на повільному вогні 10 хвилин.
  • Рибу нарізаємо невеликими шматочками і додаємо в суп. Туди ж кладемо міні-кукурузины, все перемішуємо і варимо ще 10-15 хвилин ( до готовності картоплі).А потім подаємо до столу.
  • Спробуйте також фінський суп з горбушею. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Томатный рыбный суп — вкусное блюдо к обеду

    Приємного апетиту!