Картопля з медом в духовці: смачний гарнір до обіду

Картопля з медом в духовці-смачний гарнір до м’ясного або рибного блюда. Готується картопля швидко, просто і з доступних продуктів. Завдяки меду і трав страва виходить ароматним, соковитим і неймовірно смачним. Ви будете від нього в повному захваті!

Необхідні продукти

  • 800 грам картоплі
  • 1 чайна ложка чебрецю
  • 1 лавровий лист
  • 2 столові ложки меду
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • 1 столова ложка розмарину
  • запашний перець
  • сіль
  • перець горошком

Починаємо приготування

  • Картопля ретельно промиваємо і кладемо в каструлю. Заливаємо водою, додаємо чебрець, лавровий перець, запашний перець і сіль. І ставимо на плиту, відварюємо картоплю до готовності.
  • З готового картоплі зливаємо воду, остуджуємо і очищаємо. А потім перекладаємо у форму для випічки.
  • Рослинне масло змішуємо з медом і поллємо приготованим соусом картоплю.
  • Заготівлю ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів. І випікаємо протягом 25 хвилин. Протягом запікання картоплю кілька разів перевертаємо.
  • У ступку кладемо розмарин, перець горошком і сіль. Всі перетираємо до стану крихти. І за 5 хвилин до готовності картоплі посипаємо його підготовленою сумішшю. І подаємо до столу.
  • До такого картоплі можна подати курячі відбивні. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.

    Картофель с медом в духовке: вкусный гарнир к обеду

    Приємного апетиту!