Телятина по-ельзаськи

Телятина по-эльзасски

ІНГРЕДІЄНТИ

  • світле пиво – 1 склянка
  • сушений чебрець – 1 ч. л.
  • телячий фарш – 500 г
  • мелена солодка паприка – 1 ч. л.
  • сіль
  • цибулини – 2 шт.
  • невеликий качан червонокачанної капусти – 1 шт.
  • щіпка гострого червоного перцю

ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1
Телятина по-эльзасски

Капусту розібрати на листя. У великій каструлі закип’ятити підсолену воду, покласти капустяне листя і варити 6 хв. Відкинути на друшляк, дати охолонути, потім нарізати невеликими квадратами.

Крок 2
Телятина по-эльзасски

Цибулю очистити і подрібнити. Перемішати фарш з цибулею, чебрецем, паприкою, гострим перцем, додати сіль за смаком.

Крок 3
Телятина по-эльзасски

У форму для запікання викласти капусту і фарш. Перемішати. Влити пиво. Накрити листом пергаменту і готувати в розігрітій до 200°С духовці 35 хв.