ІНГРЕДІЄНТИ
- світле пиво – 1 склянка
- сушений чебрець – 1 ч. л.
- телячий фарш – 500 г
- мелена солодка паприка – 1 ч. л.
- сіль
- цибулини – 2 шт.
- невеликий качан червонокачанної капусти – 1 шт.
- щіпка гострого червоного перцю
ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Капусту розібрати на листя. У великій каструлі закип’ятити підсолену воду, покласти капустяне листя і варити 6 хв. Відкинути на друшляк, дати охолонути, потім нарізати невеликими квадратами.
Крок 2
Цибулю очистити і подрібнити. Перемішати фарш з цибулею, чебрецем, паприкою, гострим перцем, додати сіль за смаком.
Крок 3
У форму для запікання викласти капусту і фарш. Перемішати. Влити пиво. Накрити листом пергаменту і готувати в розігрітій до 200°С духовці 35 хв.