Огірки з м’ясом

Огурцы с мясом

ІНГРЕДІЄНТИ

  • яйце – 1 шт.
  • телятина – 250 г
  • цибуля велика – 1 шт.
  • лавровий лист – 1 шт.
  • кілька горошин чорного перцю
  • невеликі огірки – 4 шт.
  • масло вершкове – 1 ст. л.
  • бульйон м’ясний – 0,5 склянки
  • сіль – за смаком
  • борошно – 1 ст. л.

ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1
Огурцы с мясом

Цибулю очистити. Покласти м’ясо і цибулю в каструлю, залити гарячою водою, довести до кипіння. Зняти піну, варити 20 хв. Додати лавровий лист і перець горошком і варити ще 10 хв. Телятину трохи остудити і пропустити через м’ясорубку. Змішати з розм’якшеним вершковим маслом, яйцем, сіллю і борошном.

Крок 2
Огурцы с мясом

Огірки очистити від шкірки, розрізати навпіл і вийняти зерна.

Крок 3
Огурцы с мясом

Начинити огірки підготовленим фаршем, з’єднати половинки і перев’язати ниткою. Укласти огірки на дно сотейника, залити бульйоном і тушкувати на повільному вогні 10 хв. до готовності.

Час готування
1 год
Кількість порцій
4
Складність приготування
легко

Джерело
“Колекція рецептів”
№09 (65) травень 2009

Якщо ви помітили помилку або неточність, будь ласка, пишіть коментар, ми обов’язково відповімо.


Таблиця мір і ваг


Каталог рецептів

Огурцы с мясом
Пироги

Огурцы с мясом
Супи

Огурцы с мясом
Випічка

Огурцы с мясом
Варення

Огурцы с мясом
Відео

Огурцы с мясом
Заготовки

Огурцы с мясом
Меню

Огурцы с мясом
Плов

Огурцы с мясом
Соуси

Огурцы с мясом
Салати

Огурцы с мясом
Морозиво

Огурцы с мясом
Риба

Огурцы с мясом
М’ясо

Огурцы с мясом
Курка

Огурцы с мясом
Торти