Овочі з м’ясом і грибами

Овощи с мясом и грибами

ІНГРЕДІЄНТИ

  • рослинне масло – 1 ст. л.
  • лавровий лист – 2-3 шт.
  • середній картопля – 6 шт.
  • печериці – 150 г
  • сіль, запашний перець горошком
  • нежирна м’якоть яловичини або телятини – 250 г
  • велика цибулина – 1 шт.
  • корінь пастернаку – 1 шт.
  • гарячий овочевий бульйон – 750 мл
  • середня морква – 3 шт.

ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

Овочі вимити, очистити і нарізати великими шматочками. Невеликі печериці розрізати навпіл, великі — на четвертинки. М’ясо порізати шматочками середньої величини.

В широкій товстостінній сковороді розігріти рослинне масло і обсмажити м’ясо протягом 2-3 хвилин, постійно помішуючи. Додати лавровий лист, сіль, перець горошком, нарізані гриби і овочі. А потім влити гарячий овочевий бульйон так, щоб він покрив овочі зверху на 2-3 див. Зменшити вогонь до мінімуму, закрити сковороду кришкою і тушкувати 25-30 хвилин до повної готовності картоплі.