ІНГРЕДІЄНТИ
- рослинне масло – 1 ст. л.
- лавровий лист – 2-3 шт.
- середній картопля – 6 шт.
- печериці – 150 г
- сіль, запашний перець горошком
- нежирна м’якоть яловичини або телятини – 250 г
- велика цибулина – 1 шт.
- корінь пастернаку – 1 шт.
- гарячий овочевий бульйон – 750 мл
- середня морква – 3 шт.
ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
Овочі вимити, очистити і нарізати великими шматочками. Невеликі печериці розрізати навпіл, великі — на четвертинки. М’ясо порізати шматочками середньої величини.
В широкій товстостінній сковороді розігріти рослинне масло і обсмажити м’ясо протягом 2-3 хвилин, постійно помішуючи. Додати лавровий лист, сіль, перець горошком, нарізані гриби і овочі. А потім влити гарячий овочевий бульйон так, щоб він покрив овочі зверху на 2-3 див. Зменшити вогонь до мінімуму, закрити сковороду кришкою і тушкувати 25-30 хвилин до повної готовності картоплі.