У пошуках добре забутого старого рецепта мені випадково зустрівся рецепт супу з сухих грибів.
Недовго думаючи, я піддала його доповненням і приготувала смачну грибну солянку. Тепер ділюся рецептом з вами. Блюдо дуже просте в приготуванні, харчова цінність 100 грам солянки така: 2 грами білків, 4 грами жирів, 4 грама вуглеводів, 63 Ккал. Як бачите, за показниками це легкий супчик, не несе ніякої загрози фігурі. Список інгредієнтів на порядок коротше, на відміну від класичної солянки, але негативно на смак це ніяк не відбилося. Основним інгредієнтом супу є сушений білий гриб, а цей продукт здатний скрасити навіть саму мізерну кошик рецепта.
Інгредієнти
- 10 грам сухого білого гриба;
- 1 великий печериця;
- 200 мл томатного соку;
- 2 столова ложка оливкової олії;
- 1 цибулина;
- 1 столова ложка грецького йогурту;
- 1/2 пучка зелені кропу;
- 1 столова ложка лимонного соку;
- сіль, перець за смаком.
Смачна солянка з сухих грибів: покрокове приготування
Так просто і швидко готується грибна соляночка. Думаю, ви по достоїнству оціните її легкий смак і апетитний грибний аромат.
Приємного апетиту.