Як смачно приготувати щуку?

Щука виходить дуже ніжною і соковитою. І буквально тане в роті. Готується щука просто і досить швидко. Запікати рибку ми будемо разом з картоплею, тому страва не потребуватиме додаткового гарніру. Рибка з картоплею прекрасно підійде до обіду або вечері. І обов’язково сподобається вашим домашнім.

Необхідні продукти

  • 1 кілограм картоплі
  • 4 цибулини
  • сіль, перець, спеції
  • 2 щуки
  • майонез

Починаємо приготування

  • У чашку насипати сіль, перець і спеції для риби, перемішуємо.
  • Щуку ретельно очищаємо, промиваємо і просушуємо рушником. А потім натираємо підготовленою сумішшю
  • Картоплю очищаємо і нарізаємо слайсами. Лук очищаємо і нарізаємо тонкими кільцями.
  • Беремо шматочок фольги, викладаємо на нього шар з картоплі, зверху кладемо цибулю. Овочі солимо і перчимо за смаком. Зверху намазуємо трохи їх майонезом і викладаємо щуку. Її також промазуємо майонезом.
  • Блюдо зверху накриваємо фольгою і скріплюємо краю.
  • Підготовлену рибку відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. І випікаємо протягом 35-40 хвилин. Через відведений час рибку дістаємо, знімаємо верхню фольгу і ставимо назад в духовку. Продовжуємо випікати рибку до рум’яного кольору. Потім дістаємо, перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
  • Спробуйте також горбушу, запечений у сметані. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.

    Как вкусно приготовить щуку?

    Приємного апетиту!