Шашлик з курячих сердечок? Простіше простого!

Неймовірно простий і швидкий спосіб приготувати шашлик з курячих сердечок будинку в духовці.

Я дуже часто готую на свята таке частування, і гості розбирають його в одну мить. Шашличок на шпажці виглядає дуже оригінально і святково, а за ціною — це дуже бюджетний варіант страви.

Інгредієнти

  • курячі сердечка — 500-600 грам;
  • мед — 1 столова ложка;
  • кетчуп — 2 столові ложки;
  • соєвий соус – 3 столові ложки; (за бажанням)
  • оцет 9% — 1 чайна ложка;
  • сіль, перець, спеції – за смаком (з спецій я додаю трохи каррі).

Шашлик з курячих сердечок: покроковий рецепт

  • Готуємо маринад: змішати кетчуп, мед, оцет, соєвий соус, спеції. Я також пробувала робити без соєвого соусу, також виходить дуже смачно. Для більшого обсягу маринаду без соєвого соусу я додавала пару ложок рослинного масла.
  • Викладаємо в маринад промиті курячі сердечка. Я б рекомендувала зачищати їх від трубочок (судини) з зайвим жиром. Залишаємо на годину – дві.
  • Шпажки покласти в миску з водою хвилин на 20-30, щоб розбухнули.
  • Нанизати сердечка, викласти на решітку, поставити в духовку на 25-30 хвилин при температурі 180-200 градусів. Я їх перевертаю через 15 хвилин і промазываю маринадом, але це не обов’язково.
  • От і все! Смачні, ароматні шашлики з курячих сердечок готові. І дійсно приготувати їх виявилося простіше простого! Залишилося тільки запросити близьких людей на частування.

    Шашлык из куриных сердечек? Проще простого!
    Приємного апетиту.