Ніжне м’ясо, тушковане з печерицями і болгарським перцем

Це блюдо стане прекрасним доповненням до обіду або вечері. І приготувати його зможе навіть дитина. М’ясо виходить ніжним і дуже м’яким, овочі і гриби надають йому особливий смак. І таке м’ясо ідеально поєднується з будь-яким гарніром. До нього чудово підійдуть макарони, картопля або каша.

Необхідні продукти

  • свинина — 800 гр
  • печериці — 300 гр
  • болгарський перець — 2 шт
  • цибуля — 1 шт
  • томатна паста — 1 ст. л
  • сіль, перець за смаком
  • зелень

Починаємо приготування

  • М’ясо промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Перекладаємо на сковороду і обсмажуємо до рум’яного стану.
  • Лук очищаємо, нарізаємо півкільцями і додаємо до м’яса. Все добре перемішуємо і тушкуємо на середньому вогні ще 3-5 хвилин.
  • Болгарський перець очищаємо від насіння, видаляємо хвостики і нарізаємо соломкою. Додаємо його в каструлю до м’яса. Туди ж кладемо нарізані шматочками печериці. І обсмажуємо все разом ще 3 хвилини.
  • Моркву очищаємо, натираємо на тертці і додаємо до решти продуктів. Добре перемішуємо і тушкуємо ще 5 хвилин.
  • В обсмажену масу вливаємо воду, накриваємо кришкою сковороду і тушкуємо все разом на повільному вогні 30 хвилин. Періодично помішуємо.
  • Через відведений час м’ясо перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
  • До такого м’яса чудово підійде гарнір з запеченого картоплі за рецепт Джеймі Олівера. Знайти його можна у нас на сайті.

    Нежнейшее мясо, тушеное с шампиньонами и болгарским перцем

    Приємного апетиту!