Чудова ідея для вечері: куряча грудка з овочами

Куряча грудка з овочами — ідеальне страву до вечері. Сподобається всім без винятку. Адже в ньому є і м’ясо, і багато овочів. Таке блюдо не зашкодить фігурі, а овочі роблять грудку соковитою і більш ніжною.

Необхідні продукти

  • 2 курячі грудки
  • половина качана капусти
  • 200 грам сиру
  • 70 грам бекону
  • 2 моркви
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 400 мл вершків
  • 3 столові ложки рослинної олії
  • сіль, перець

Починаємо приготування

  • Куряче філе ділимо на 2 частини, солимо і перчимо за смаком. Потім перекладаємо його на розпечену сковороду і обсмажуємо з двох боків до золотистого кольору. А потім перекладаємо на тарілку.
  • Лук очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Моркву очищаємо і натираємо на тертці. Шаткуємо капусту.
  • Бекон нарізаємо дрібним кубиком.
  • На сковороду кладемо підготовлений бекон, обсмажуємо і додаємо цибулю. Туди ж пропускаємо через прес часник. Обсмажуємо все разом 2 хвилини і додаємо моркву. Обсмажуємо все разом ще 2 хвилини і додаємо капусту.
  • Тушкуємо овочі до майже готового стану, потім солимо і вливаємо вершки. Доводимо масу до кипіння, тушкуємо 2 хвилини і додаємо куряче філе. Всі разом тушкуємо ще 10 хвилин і присипаємо тертим сиром.
  • Блюдо накриваємо кришкою і тушкуємо ще 5-7 хвилин, а потім подаємо до столу.
  • Спробуйте також апетитну курку, запечену з квасолею. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.

    Чудесная идея для ужина: куриная грудка с овощами

    Приємного апетиту!