Смажена картопля з беконом: смачна страва до обіду

Смажена картопля — блюдо, яке подобається, напевно, кожному. І ми пропонуємо приготувати його з беконом. Саме він додасть простого і звичного страві особливого смаку і приголомшливий аромат. Блюдо виходить калорійне, але неймовірно смачне.

Необхідні продукти

  • картопля — 700 гр
  • бекон — 300 гр
  • сіль, перець
  • зелень
  • рослинна олія

Починаємо приготування

  • Бекон нарізаємо невеликими шматочками і перекладаємо на розпечену сковороду. Обсмажуємо до рум’яного стану.
  • Картопля очищаємо, добре промиваємо та нарізаємо довільними шматочками (хтось любить кружечками. хтось соломкою). Нарізану картоплю відправляємо до бекону і обсмажуємо на сильному вогні 5-7 хвилин. Солимо і перчимо за смаком. Потім вогонь робимо тихіше і продовжуємо смажити картоплю до готовності.
  • Зелень промиваємо, нарізаємо шматочками і додаємо в готову картоплю. І відразу ж подаємо до столу.
  • До такого картоплі можна подати класичний вінегрет, приготовлений за рецептом з нашого сайту.

    Блюдо виходить ситне і апетитне! Воно сподобається кожному, незважаючи на те, що досить калорійне. Але ж іноді можна собі дозволити?!

    Жареный картофель с беконом: вкусное блюдо к обеду

    Приємного апетиту!