В один прекрасний момент я зрозуміла, що в житті не вистачає екзотики, тому вирішила змайструвати на кухні щось цікавеньке.
У душу запав рецепт з індички зі шпинатом, я його приготувала,спробувала і не змогла зупинитися і з’їла зайву порцію. Тому сьогодні хочу поділитися з вами рецептом індички теріякі з грибами і шпинатом, завдяки якому ви поринете в азіатську культуру і приготуєте їх національне блюдо.
Інгредієнти
- філе індички — 500 грам;
- листя шпинату — 180 грамів;
- шиітаке сухі — 80 грам;
- гриби шампіньйони — 250 грам;
- червона цибулина — 1 штука;
- соус теріякі — 80 мілілітрів;
- олія оливкова — 70 міліметрів.
Філе індички теріякі з грибами і шпинатом: покроковий рецепт
Смак страви приголомшливий, поєднання ніжної індички з грибами — це просто божественно!
Приємного апетиту.