Філе індички теріякі з грибами і шпинатом

В один прекрасний момент я зрозуміла, що в житті не вистачає екзотики, тому вирішила змайструвати на кухні щось цікавеньке.

У душу запав рецепт з індички зі шпинатом, я його приготувала,спробувала і не змогла зупинитися і з’їла зайву порцію. Тому сьогодні хочу поділитися з вами рецептом індички теріякі з грибами і шпинатом, завдяки якому ви поринете в азіатську культуру і приготуєте їх національне блюдо.

Інгредієнти

  • філе індички — 500 грам;
  • листя шпинату — 180 грамів;
  • шиітаке сухі — 80 грам;
  • гриби шампіньйони — 250 грам;
  • червона цибулина — 1 штука;
  • соус теріякі — 80 мілілітрів;
  • олія оливкова — 70 міліметрів.

Філе індички теріякі з грибами і шпинатом: покроковий рецепт

  • Порізати філе на шматочки шириною 2 см, відбити, зробити відбивні.
  • Філе покласти в ємність і полити соусом теріякі для маринування на 20 хвилин.
  • На 15 хвилин замочити шиітаке, злити воду в склянку, не виливати. Порізати шиітаке.
  • Печериці нарізати слайсами.
  • На розігріту сковорідку покласти філе і обсмажити на олії до рум’яності.
  • Зняти з вогню і покласти на тарілку.
  • Туди де смажилося філе, вкинути цибулю, шиітаке і печериці, смажимо хвилин 7, вливаємо маринад в якому маринувалося філе, і рідина злиту з шиітаке.
  • Додайте до цієї маси філе індика і протушкувати 10 хвилин під кришкою.
  • Шпинат помити і нарізати.
  • Подавати філе індички з грибами і шпинатом.
  • Смак страви приголомшливий, поєднання ніжної індички з грибами — це просто божественно!

    Филе индейки терияки с грибами и шпинатом
    Приємного апетиту.